Libnet.ro
UNICEF

01:05

Micutul Monet, copilul de 10 ani care a uimit lumea artei cu picturile sale

Adevărul Adevărul,
Micutul Monet, copilul de 10 ani care a uimit lumea artei cu picturile sale

Kieron Williamson, in varsta de zece ani, a reusit sa-si vanda ultima colectie de picturi cu peste 340,000 de lire sterline. Parintii micului artist sunt de parere ca daca fiul lor continua in ritmul acesta, in curand, veniturile sale se vor ridica la 1,5 milioane de lire sterline. continuă pe Adevărul

Actorul Salman Khan a fost pus sub acuzare pentru ucidere din culpa: Risca pana la 10 ani de inchisoare

Actorul Salman Khan a fost pus sub acuzare pentru ucidere din culpa de un tribunal din Mumbai, informeaza BBC News. Khan este acuzat ca, in urma cu 10 ani, ar fi lovit cu masina un grup de cinci oameni fara.

Grav bolnav, trimis la munca. Cazul impresionat al unui tanar de 18 ani care are 36 de kilograme si arata ca un copil de 8 ani

Un tanar de 18 ani cu handicap grav este trimis la munca de comisia de expertiza din Baia Mare. Desi are doar 36 de kilograme si arata ca un copil de 8 ani, medicii i-au redus gradul de handicap. Odata cu.

Froch isi pune titlurile la bataie in fata unui conational cu 10 ani mai tanar

Carl Froch va urca din nou in ring la finalul acestui an, in luna noiembrie sau decembrie, contra lui George Groves, un pugilist nascut la Londra mai tanar cu 10 ani decat detinatorul titlurilor mondiale IBF si WBA la categoria supermijlocie.

REZULTATE ADMITERE UMF IASI Cea mai mare concurenta din ultimii 10 ani. Listele cu studentii admisi au fost afisate

Cei 2. 500 de absolventi care au sustinut examenul de admitere la Universitatea de Medicina si Farmacie Gr. Popa au aflat astazi, 25 iulie, daca au fost admisi.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2199 seconds )