Libnet.ro
UNICEF

10:31

Cea mai mare lucrare a lui Adrian Ghenie prezenta intr-o licitatie romaneasca va fi vanduta pe platforma Lavacow

Adevărul Adevărul,
Cea mai mare lucrare a lui Adrian Ghenie prezenta intr-o licitatie romaneasca va fi vanduta pe platforma Lavacow

Lucrarea Unbound 2007), semnata Adrian Ghenie, va fi scoasa la licitatie luni, de la ora 20. 00, pe www. lavacow. ro, fiind cea mai mare lucrare a artistului prezenta intr-o licitatie de la noi pana in acest moment. continuă pe Adevărul

Germania a depasit Norvegia devenind cea mai mare piata de autovehicule electrice din Europa

Germania a depasit Norvegia devenind cea mai mare piata de autovehicule electrice din Europa, semn ca utilizatorii sunt interesati de aceasta tehnologie, asa cum modelele Volkswagen si Daimler sunt pregatite sa depaseasca vanzarile Tesla.

Este orasul cu cea mai mare suprafata din Romania, insa putini au auzit de el

Cele mai mari orase din Romania in functie de numarul de locuitori sunt Bucurestiul, Cluj-Napoca sau Timisoara, insa daca ne uitam la suprafata, acestea nici macar nu se gasesc pe primele trei.

VIDEO Orasul din Romania in care inveti istorie mergand pe strada. Se amenajeaza cea mai mare galerie foto in aer liber

Intrarea in Buzau dinspre Ploiesti ii va oferi calatorului primele indicii ca se afla in a cea de-a doua garnizoana ca marime din tara, dupa Bucuresti. Gardul unitatii militare din Bariera Ploiesti va fi acoperit cu o expozitie permanenta de fotografii istorice. in dreptul Cimitirului Eroilor vor fi pozitionate steagurile tuturor natiunilor care au eroi inhumati la Buzau.

Rusalii 2018. Urmeaza cea mai mare vacanta, pregatita pentru angajati! Vom avea 9 zile libere?

Ziua de Rusalii in calendarul ortodox pica duminica, 27 mai, iar luni, 28 mai, este liber legal. in aceeasi saptamana, vineri, romanii au din nou liber pentru ziua de 1 iunie. Romanii ar putea avea o vac.

Argentina: O noua cadere a pesosului, care antreneaza si Bursa pe rosu, n tara cu cea mai mare dobnda de interventie din lume a bancii centrale

Pesosul argentinian, supus unor puternice turbulente in ultimele zile, a cazut din nou, marti, in deschiderea sedintei de tranzactionare, cedand 4,61% pana la 23,41 pesos pentru un dolar american, scrie AFP.

Batranul librar din Centrul Vechi: Le dau doar pe cele care mi-au placut. E cea mai mare bucurie a mea ca oamenii sa cunoasca

Centrul Vechi al Bucurestiului este locul in care un batran cu parul alb, imbracat elegant, poate fi vazut avand mereu cateva carti in mana. Atitudinea lui este impresionanta.

Horoscop. Zodiile care au cel mai puternic caracter si cea mai mare capacitate de a-si atinge obiectivele

Au un caracter puternic si o mare capacitate de a-si atinge obiectivele. Astrologii au facut topul zodiilor cu cele mai mari sanse de succes, datorita personalitatii lor. Oamenii nascuti sub semnul.

Europarlamentarul Mircea Diaconu: in cea mai mare parte, Europa crede despre noi ca suntem niste hoti

Mircea Diaconu, europarlamentar independent incepand cu 2014, vice-presedinte al Comisiei pentru Cultura si Educatie, a povestit la Timisoara despre proiectele sale de la Bruxelles.

Portavionul USS Gerald R. Ford, cel mai mare si cel mai scump din lume, este din nou la tarm din cauza unei defectiuni tehnice

Cea mai lunga nava din lume si cea mai costisitoare din istoria Statelor Unite este din nou la tarm din cauza unei defectiuni tehnice. Vasul militar necesita reparatii pentru a doua oara in acest an.

Proprietarul Ulker isi va refinanta datorii de 5,5 miliarde dolari

Producatorul turc de dulciuri Yildiz Holding AS, detinut de Murat Ulker, cel mai bogat om din Turcia, a anuntat luni ca a ajuns la un acord final destinat refinantarii unor datorii in valoare de 5,5 miliarde de dolari in ceea ce ar urma sa fie cea mai mare restructurare a unor credite bancare din istoria Turciei, informeaza Bloomberg, conform Agerpres.

actualitate, 10:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2022 seconds )