Libnet.ro
UNICEF

19:45

Cartile politice, Primul pas, de Klaus Iohannis, si Cronica de Cotroceni, de Adriana Saftoiu, printre cele mai cautate la Bookfest

Adevărul Adevărul,
Cartile politice, Primul pas, de Klaus Iohannis, si Cronica de Cotroceni, de Adriana Saftoiu, printre cele mai cautate la Bookfest

Pe primele locuri in topurile de vanzari ale editurilor Curtea Veche si, respectiv, Polirom se afla volumele Primul pas, de Klaus Iohannis, si Cronica de Cotroceni, de Adriana Saftoiu. continuă pe Adevărul

Klaus Iohannis a lansat cartea Primul pas: Campania electorala pentru Cotroceni nu a fost o experienta placuta. A fost o campanie cu laturi turnate in cap, mai ales in capul acestui candidat

Presedintele Klaus Iohannis a lansat sambata volumul autobiografic Primul pas, in care abordeaza campania electorala pentru presedintie. Potrivit sefului statului, campania pentru Cotroceni nu a fost o experienta placuta, ci mai degraba una care, prin felul in care s-au comportat unii participanti, isi avea locul mai degraba la inceputul anilor '90, cu scandaluri si cu laturi turnate in cap, mai ales in capul acestui candidat.

Klaus Iohannis a lansat cartea Primul pas: Campania electorala pentru Cotroceni nu a fost o experienta placuta. A fost o campanie cu galeti de laturi turnate peste capul unor candidati, mai ales acestui candidat

Presedintele Klaus Iohannis a lansat sambata volumul autobiografic Primul pas, in care abordeaza campania electorala pentru presedintie. Potrivit sefului statului, campania pentru Cotroceni nu a fost o experienta placuta, ci mai degraba una care, prin felul in care s-au comportat unii participanti, isi avea locul mai degraba la inceputul anilor '90, cu scandaluri si cu galeti de laturi turnate peste capul unor candidati, mai ales acestui candidat.

Iohannis: A fost o campanie brutala. Cartea momentului: Primul Pas

Klaus Iohannis, care si-a lansat volumul Primul Pas, despre perioada alegerilor, a declarat ca aceasta campanie electorala a fost una brutala, in care i-au fost turnate peste cap galeti cu laturi, dar a fost si una energizanta,.

Klaus Iohannis a cerut un birou special de la care sa dea autografe la lansarea volumului Primul pas

Cel mai nou episod al dorintelor neasteptate ale lui Klaus Iohannis a avut loc la Bookfest, cu ocazia lansarii cartii Primul pas. Potrivit Stiri pe surse, presedintele ar fi cerut un birou special de la.

Klaus Iohannis a lansat a doua carte, Primul pas

Presedintele Klaus Iohannis a lansat sambata cea de-a doua care a sa, volumul autobiografic Primul pas, in care abordeaza campania electorala pentru presedintie.

Presedintele Klaus Iohannis, la lansarea cartii Primul pas: Campania electorala nu a fost o experienta placuta. A fost brutala, cu atacuri (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat sambata, la Bookfest 2015, acolo unde si-a lansat cartea Primul pas, ca perioada din campania electorala a fost una dificila, brutala, cu atacuri care erau mai.

Iohannis face Primul pas la Bookfest. Trei dube de jandarmi au venit la Romexpo

Astazi, de la ora 15. 00, in cadrul Salonului International de Carte Bookfest, va avea loc lansarea volumului Primul pas semnat de Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis. Trei dube cu jandarmi au venit la Romexpo cu o ora si jumatate inainte de lansarea celei de a doua carti a Presedintelui.

Iohannis, la lansarea volumului Primul pas: Campania electorala nu a fost o experienta placuta

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, sambata, referindu-se la campania electorala de anul trecut, ca aceasta nu a fost o experienta placuta, ea avandu-si locul mai degraba la inceputul anilor 90. El a explicat ca, dupa ce a scris o carte la inceputul campaniei electorale, pentru a face cunoscute cateva lucruri despre el, acum a scris o carte din cu totul alte motive, respectand o promisiune pe care a facut-o la lansarea trecuta, ca va adauga un capitol care descrie campania electorala.

Scriitorul Klaus Iohannis, la targul de carte de la New York

La cel mai mare targ de carte din SUA, BookExpo America 2015, ce are loc la New York intre 27 si 31 mai, va fi prezenta si Romania, programul evenimentului incluzand intalniri cu scriitori precum Norman Manea, Petru Popescu si Ana Blandiana, dar si prezentarea volumului Pas cu pas, al lui Klaus Iohannis.

Presedintele Klaus Iohannis: PNL a fost 100% de partea mea in campania electorala (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis, prezent sambata la lansarea cartii Pas cu pas, a precizat ca in ciuda unei campanii grele, cu atacuri la adresa sa, a avut mereu parte de sprijinul membrilor partidului PNL, dar.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2317 seconds )