Libnet.ro
UNICEF

09:45

Cele mai bune romane de dragoste contemporane

Adevărul Adevărul,
Cele mai bune romane de dragoste contemporane

Povestile de dragoste au fost dintotdeauna cele pe care cititorii din orice timp si orice spatiu le-au iubit cel mai mult. Cele care au avut intotdeauna succes, cele care s-au aflat in topuri de vanzari. Dragostea, in diversele ei ipostaze, dragostea chinuitoare, tulburata, pasionala, imposibila este tema care a bantuit si literatura ultimului secol. Adevarul a alcatuit un top al celor mai bune romane de dragoste contemporane. continuă pe Adevărul

Cele mai bune filmedespremafie

Lumea crimelor organizate a luat cu asalt Hollywood-ul, care nu a putut rezista tentatiei de a prezenta mafia pe marile ecrane. Filmele cu gangsteri se numara printre cele mai populare genuri cinematografice, dar si printre cele mai bune productii realizate vreodata. Adevarul va prezinta cele mai bune filme cu si despre mafie.

Cele mai bune hoteluri din Nisipurile de Aur. Unde iti poti petrece vacanta de vara in Bulgaria

Cele mai bune hoteluri din Nisipurile de Aur. Statiunea bulgareasca Nisipurile de Aur ofera turistilor posibilitati de cazare pentru orice buzunar. Exista insa cateva hoteluri recomandate de catre cei care s-au cazat aici si care sunt considerate cele mai bune din punct de vedere al serviciilor.

Cele mai bune site-uri de transfer de date

Am selectat pentru voi cele mai bune site-uri de transfer de date pe care le puteti utiliza in mod gratuit pentru a trimite fisiere ce depasesc capacitatea emailului vostru.

Cele mai bune echipe de handbal feminin din europa vin la Bucharest Trophy

Bucharest Trophy, turneul organizat de CSM Bucuresti, se va bucura in acest an de un line-up impresionant, din care nu lipsesc cele mai bune echipe din Europa.

Cipru, Luxemburg si Malta au cele mai bune ape de scaldat, ROMANIA pe ultimul loc

Turistii care vor merge in concediu in aceasta vara vor putea intra in apa fara riscuri in 95% dintre cele 21. 000 de locuri de scaldat din Uniunea Europeana UE), iar cele din Luxemburg, Malta si Cipru se.

Simona Halep coboara pe locul 3 WTA. Irina Begu si Andreea Mitu, cele mai bune clasari din cariera

Jucatoarea de tenis Simona Halep a coborat pe locul 3 WTA, cu 7. 360 de puncte, in clasamentul mondial dat publicitatii luni, dupa ce a fost eliminata in semifinalele turneului de categorie Premier 5 de la Roma,.

Salariul prin banca, filtrat de comisioane: cele mai avantajoase oferte bancare pentru a-ti incasa salariul pe card

De regula, exista companii care impun angajatilor o anumita banca de unde sa-si incaseze salariul, in functie parteneriatul pe care angajatorului semnat cu respectiva institutie bancara. Cu toate acestea, numarul acestora a continuat sa.

Elevii care nu folosesc telefonul mobil la scoala au rezultate mai bune la invatatura

Un studiu realizat de London School of Economics arata ca in scolile care au interzis folosirea telefoanelor mobile performanta elevilor este mai mare. Adolescentii de 16 au obtinut rezultate la teste mai bune cu.

Incidentele de securitate din retelele telecom au crescut in 2014, dar conexiunile afectate s-au redus la jumatate: Judetele cu cele mai multe incidente

359 de incidente cu impact semnificativ au afectat in anul 2014 securitatea si integritatea retelelor si serviciilor de comunicatii electronice, numarul total de conexiuni afectate 8. 821) fiind cu peste 50% mai mic fata de cel raportat in anul 2013 19. 831 conexiuni), a anuntat joi autoritatea de reglementare in comunicatii ANCOM). Cele mai multe conexiuni afectate de incidente in 2014 au fost cele de telefonie mobila, urmate de serviciile de internet mobil, iar cele mai multe incidente de securitate au avut loc in Bucuresti, Constanta, Dolj si Teleorman. Anul trecut un incident de securitate a afectat in medie 24. 615 conexiuni, de trei ori mai putine decat in anul 2013, iar durata medie a unui incident a fost de 4 ore.

Cele mai dureroase locuri pentru tatuaje

Cele mai dureroase locuri pentru tatuaje. Persoanele care isi doresc un tatuaj ar trebui sa se documenteze bine inainte de a-si insemna pielea cu desene artistice. Unele dintre cele mai frecvente intrebari venite din partea celor care decid sa-si faca un tatuaj sunt legate de durerea resimtita in timpul picturii cu acul si de cele mai sensibile locuri pentru tatuaje.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2118 seconds )