Libnet.ro
UNICEF

07:46

Cronica de Cotroceni, scrisa de Adriana Saftoiu, record de vanzari online

Adevărul Adevărul,
Cronica de Cotroceni, scrisa de Adriana Saftoiu, record de vanzari online

Cartea Cronica de Cotroceni, scrisa de Adriana Saftoiu, fost consilier al lui Traian Basescu, a inregistrat un record de vanzari si in online, dupa ce tirajul tiparit a fost rapid epuizat, in acest moment fiind disponibila in exclusivitate, in format digital, pe elefant. ro, la pretul de 24,95 lei. continuă pe Adevărul

Episodul demisiei Elenei Udrea de la Cotroceni, comentat de Adriana Saftoiu in cartea sa: Tind sa cred ca demisia ei era necesara ca sa o indeparteze de documente secrete. O chestie cu Moscova, cu o notificare din partea rusa, ceva ciudat...

Jurnalistul Teodor Tita a remarcat un pasaj din cartea Adrianei Saftoiu, Cronica de la Cotroceni, in care aceasta scrie despre episodul demisiei Elenei Udrea din functia de consilier prezidential. Adriana Saftoiu scrie in Cronica de la Cotroceni ca Mi-e greu sa descifrez misterul. De ce mi-a cerut sa ii comunic eu demisia? De ce, apoi, comportamentul stupid in relatia cu cei din jur? M. imi povesteste, printre vorbe ametitoare, ca inainte cu ceva luni - o perioada de vreo doua saptamani, constataseram noi, cei din Palat, accesul doamnei nu mai era atat de direct si prelungit in cabinetul Presedintelui - aflase ceva foarte tulbure. O chestie cu Moscova, cu o notificare din partea rusa, ceva ciudat.

Cartile politice, Primul pas, de Klaus Iohannis, si Cronica de Cotroceni, de Adriana Saftoiu, printre cele mai cautate la Bookfest

Pe primele locuri in topurile de vanzari ale editurilor Curtea Veche si, respectiv, Polirom se afla volumele Primul pas, de Klaus Iohannis, si Cronica de Cotroceni, de Adriana Saftoiu.

Bookfest 2015: Adriana Saftoiu si Lucian Boia, printre cei mai vanduti scriitori

Cronica de Cotroceni, de Adriana Saftoiu, si Cum s-a romanizat Romania, de Lucian Boia, se numara printre cele mai cumparate volume la cea de-a zecea editie a Salonului International de Carte Bookfest, desfasurat in perioada 20.

Simona Ionescu: Adriana Saftoiu minte! Traian Basescu nu putea pune directori la SIE si SRI de capul lui

Cronica de Cotroceni, cartea scrisa de Adriana Saftoiu a starnit numeroase controverse si a atras critici dure la adresa autoarei. in cartea sa, Adriana Saftoiu sustine ca, in timpul mandatului fostului.

Cronica de Cotroceni. Adriana Saftoiu, din culisele colaborarii cu Traian Basescu: A fost ajutat sa se strice. Replica fostului presedinte

Fostul purtator de cuvant al Administratiei Prezidentiale, Adriana Saftoiu, a lansat recent, la Salonul International de Carte Bookfest, un volum in care povesteste experienta traita la Palatul Cotroceni, in perioada in care a colaborat cu fostul presedinte Traian Basescu. Saftoiu a vorbit, in carte, inclusiv, despre relatia dintre Traian Basescu si Elena Udrea.

Traian Basescu demonteaza informatiile publicate de Adriana Saftoiu: Elena Udrea este si a fost de o loialitate si decenta exemplare fata de mine si familia mea

Fostul presedinte Traian Basescu demonteaza, printr-o postare pe Facebook, informatiile dezvaluite de Adriana Saftoiu in cartea sa Cronica de Cotroceni. Astfel, Traian Basescu precizeaza ca nu a cerut niciodat.

Adriana Saftoiu si cronica unui scandal neanuntat

Cartea publicata de fosta purtatoare de cuvant a lui Traian Basescu, Adriana Saftoiu, a iscat scandal dupa ce autoarea a dezvaluit cum a oprit numirea directorilor SRI si SIE, dar si detalii despre relatia presedintelui cu Elena Udrea.

Adriana Saftoiu face dezvaluiri CUTREMURATOARE. Cum l-a vrajit Udrea pe Silvio Berlusconi

Momente picante din timpul primului mandat al presedintelui Traian Basescu sunt relatate de fostul consilier prezidential Adriana Saftoiu in cartea sa. Saftoiu povesteste, intr-un amplu paragraf despre cum.

Cine a fost mai intai, Saftoiu sau Basescu?

Dezvaluirile din cartea Cronica de Cotroceni scrisa de Adriana Saftoiu despre perioada petrecuta alaturi de fostul presedinte Traian Basescu au starnit pe langa valul de emotii si controverse, o dezbatere neasteptata centrata in jurul unei problematici exotice pentru politica noastra.

Adriana Saftoiu ii da dreptate Tatianei Niculescu-Bran: Interiorul Cotrocenilor arata a sediu de gospodarie comunala.Tapiteria e uzata, decolorata, cu un fir auriu, smuls sau rupt pe alocuri

Jurnalistul Catalin Striblea scrie pe blogul sau despre un pasaj din cartea Adrianei Saftoiu, Cronica de Cotroceni, in care aceasta ii da dreptate fostului purtator de cuvant al lui Klaus Iohannis, Tatiana.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2922 seconds )