Libnet.ro
UNICEF

01:05

De Mos Nicolae, Jeff Kinney lanseaza volumul 10 din seria Jurnalul unui pusti la Bucuresti

Adevărul Adevărul,
De Mos Nicolae, Jeff Kinney lanseaza volumul 10 din seria Jurnalul unui pusti la Bucuresti

Intalnirea cu autorul indragitei serii Jurnalul unui pusti va avea loc duminica, 6 decembrie, de la ora 10. 00, la Biblioteca Nationala a Romaniei. Intrarea este libera. Jeff Kinney cel mai celebru si cel mai important autor de carti pentru copii ai ultimilor zece ani: seria Jurnalul unui pusti, tradusa in 51 de tari, a cunoscut vanzari de peste 150 milioane de exemplare, dintre care peste 500. 000 exemplare doar in Romania. continuă pe Adevărul

De Mos Nicolae, Jeff Kinney lanseaza volumul 10 din seria JURNALUL UNUI PUSTI la Bucuresti!

Veste buna pentru fanii cunoscutului personaj Greg Heffley si ai seriei Jurnalul unui pusti: Jeff Kinney vine la Bucuresti, intre 5-7 decembrie, impreuna cu echipa de la Abrams Books. Evenimentul face parte din OLD SCHOOL GLOBAL TOUR FAN FERVOR, turneu mondial de promovare al volumului 10 al seriei, intitulat Ca pe vremuri, publicat in luna noiembrie de editura ARTUR, in traducerea Andrei Matzal. Turneul este unul dintre cele mai ambitioase proiecte de promovare si include 15 orase de pe 5 continente.

UTOK te ajuta cu idei de cadouri de Mos Nicolae si vine cu reduceri

Inceputul de iarna ii prinde pe cei de la UTOK intr-o noua campanie, in care televizoarele, smartphone-urile, tabletele si accesoriile au parte de propria parada. UTOK doreste ca fanii tehnologiei accesibile sa dedice suficient timp alegerii produsului potrivit si sa fie pregatiti de Mos Nicolae. UTOK aplica reduceri la patru mari categorii de produse, prima [] UTOK te ajuta cu idei de cadouri de Mos Nicolae si vine cu reduceri Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2156 seconds )