Libnet.ro
UNICEF

12:15

Staretul e mai mult decat un manager de firma

Adevărul Adevărul,
Staretul e mai mult decat un manager de firma

Stareta Manastirii Arnota, maica Ambrozia Rucareanu, are 43 ani si este din Constanta. Licentiata in matematica si director de vanzari la o firma importanta de mobila din Bucuresti, a decis sa ia drumul calugariei. Am vrut sa aflu de ce. si pentru ce. continuă pe Adevărul

Consumam mai mult decat producem. Care este cauza dezechilibrului

Importurile au crescut mai rapid decat exporturile. in vreme ce presedintele Consiliului Fiscal da vina pe scaderea TVA la alimente, mediul de afaceri arata cu degetul spre preturile de transfer.

ANAF anuleaza creantele fiscale pentru care se cheltuie mai mult decat se incaseaza. Daca ai datorat Statului sub 40 de lei, poti sa uiti de acea datorie

Autoritatile fiscale au facut un gest normal, publicand un Ordin care optimizeaza costurile cu recuperarea creantelor nesemnificative si cu recuperarea dobanzilor si penalitatilor de intarziere cu valoare redusa. In vederea cresterii eficientei procesului de recuperare a datoriilor catre Stat, ANAF a decis ca este benefic pentru buget sa anuleze creantele fiscale cu valoare simbolica pentru care cheltuielile de recuperare ar fi fost mai mari. Consultati actul normativ aici.

Apple Maps, de trei ori mai folosita decat Google Maps pe iOS

Aplicatia pentru harti a celor de la Apple este mult mai populara decat Google Maps pe iOS. Atunci cand a fost lansata, Apple Maps a avut parte de probleme uriase, care i-au convins pe multi utilizatori sa utilizeze in continuare solutia oferita de Google. insa dupa o perioada indelungata, in care a incercat sa-si imbunatateasca [] .

Computerele cuantice, de 100 de milioane de ori mai puternice decat PC-urile

Computerele cuantice sunt urmatorul pas inainte in lumea computerelor. Acesteanu sunt o evolutie incrementala care doar mai adauga niste nuclee la procesoarele clasice, sau mai cresc niste frecvente de calcul. Computerele cuantice folosesc qubiti pentru a calcula mii de variabile ale aceluiasi sistem binar din cauza faptului ca un qubit poate fi atat 1 cat [] .

10 simptome care arata ca esti mai stresat decat crezi

Agitatia, nebunia, graba, tensiunile, iuresul de zi cu zi ne asalteaza pe toti si incercam sa le facem fata cum putem, pastrandu-ne sanatatea fizica si mentala. Insa de multe ori nu realizam cat de mult ne afecteaza.

Raoul Ros, Alcatel-Lucent: Avem mai mult succes in strainatate decat in Romania si vrem sa schimbam acest lucru

Alcatel-Lucent, unul dintre cei mai mari furnizori de echipamente de telecomunicatii de pe piata locala, vrea sa isi creasca businessul generat de clienti din Romania, in prezent majoritatea veniturilor fiind realizat din exportul de servicii catre.

Utile: Tipuri de grasime abdominala. Cum scapi de ea; Vinul de mandarine si portocale, un remediu pentru boli grave; Mai bun decat orice medicament. Ce se intampla daca mananci cateva boabe de orez crud si apoi bei apa?

Afla de ce te doare mijlocul. Odata cu instalarea anotimpului friguros, incep si durerile de spate. De ce te doare mijlocul? Vezi ce spun specialistii. Obiceiul alimentar care creste riscul de accident cerebral. Daca esti la dieta sau faci mult sport, probabil incluzi in alimentatie multa carne rosie, deoarece.

Cat petrol are Romania: rezervele dovedite de titei sunt de 14 ori mai mici decat cele ale Tatneft, o companie medie din Rusia

Dezbaterile privind regimul de taxare a resurselor de titei si gaze se concentreaza de doi ani de zile in jurul nivelului de impozitare si a banilor pe care statul ar trebui sa ii incaseze prin redevente si mai putin pe un aspect la fel de important:.

Cat petrol are Romania: rezervele dovedite de titei sunt de 14 ori mai mici decat cele ale Tatneft, o companie medie din Rusia

Dezbaterile privind regimul de taxare a resurselor de titei si gaze se concentreaza de doi ani de zile in jurul nivelului de impozitare si a banilor pe care statul ar trebui sa ii incaseze prin redevente si mai putin pe un aspect la fel de important: cat petrol are Romania.

Preturile au crescut cu 0,3% in noiembrie fata de luna precedenta. Cartofii si fructele proaspete s-au scumpit cel mai mult, citricele s-au ieftinit

Preturile de consum au crescut cu 0,31% in noiembrie fata de luna precedenta, astfel ca rata anuala a inflatiei a ajuns la -1,1%, potrivit datelor publicate de Institutul National de Statistica. Cele mai mari scumpiri s-au inregistrat in noiembrie la cartofi si fructe proaspete, iar cele mai mari ieftiniri la citrice.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2053 seconds )