Libnet.ro
UNICEF

09:00

Beatrice Rancea, propusa de Vasile Dancu pentru conducerea Operei Bucuresti: Nu mi s-a facut o propunere oficiala

Adevărul Adevărul,
Beatrice Rancea, propusa de Vasile Dancu pentru conducerea Operei Bucuresti: Nu mi s-a facut o propunere oficiala

Beatrice Rancea, director al Operei Nationale Romane din Iasi, a declarat pentru agentia de presa News. ro ca nu i s-a facut o propunere oficiala pentru conducerea Operei Nationale Bucuresti, dar ca o onoreaza nominlazarea pe care a facut-o chiar Andrei Serban, asa cum a mentionat vicepremierul Vasile Dancu. Nu a fost, insa, contactata de noul ministru al Culturii, Corina Suteu, dar a aflat, din presa, ca este o varianta spune Rancea. continuă pe Adevărul

Beatrice Rancea, propunerea lui Vasile Dincu pentru conducerea Operei Romane

Vicepremierul Vasile Dincu afirma ca unele conflicte si manifestari spontane au dus la pierderi de imagine pentru Opera Romana si a precizat caa noua conducere reprezinta o problema ca.

Beatrice Rancea, propunerea lui Vasile Dincu pentru conducerea Operei

Vicepremierul Vasile Dincu afirma ca unele conflicte si manifestari spontane au dus la pierderi de imagine absolut nemeritate pentru colectivul Operei Romane, precizand ca printre problemele care trebuie rezolvate urgent se afla o noua conducere, chiar si interimara.

Beatrice Rancea, propusa ca director al Operei din Bucuresti

Noului ministru al Culturii, Corina Suteu, i s-a dat din partea vicepremierului Vasile Dincu mutarea in plic in ceea ce priveste directia Operei Nationale Bucuresti. El a propus-o ca director pe Beatrice Rancea, actualmente manager la Opera din Iasi, unde a avut cu adevarat rezultate exceptionale, scotand acea institutie de spectacol din anonimat.

Dincu a gasit un nume pentru conducerea Operei: ii voi propune noului ministru al Culturii un profesionist

Vicepremierul Vasile Dincu a spus marti ca-i va propune noului ministru al Culturii 'un profesionist de exceptie', ca sefia de la Opera Bucuresti ONB)sa fie asigurata de Beatrice.

Dincu: Ii voi propune noului ministru al Culturii un profesionist de exceptie la conducerea Operei - Beatrice Rancea

Vicepremierul Vasile Dincu afirma ca 'unele conflicte si manifestari spontane' au dus la pierderi de imagine absolut nemeritate pentru colectivul Operei Romane, precizand ca in urma mai multor intalniri si discutii avute cu angajatii institutiei nu a primit revendicari de natura conservatoare, ci mai degraba revendicari care tin de nevoia de reforma, de modernizare, potrivit Agerpres.

Culisele numirii regizorului Beatrice Rancea la conducerea ONB. Directoarea paraseste Iasul daca-si mentine caldut postul de la opera ieseana

Opera Nationala Romana din Iasi ar putea fi condusa de regizorul Andrei Serban, in perioada in care actualul director, Beatrice Rancea, ar urma sa preia interimar conducerea Operei Nationale Romane din Bucuresti.

Vicepremierul Vasile Dancu, despre scandalul dezinfectantului: Cred ca sunt foarte multe astfel de erori in sistemul de sanatate

Prezent vineri la Bistrita, vicepremierul Vasile Dancu a comentat si scandalul dezinfectantului, pe care il numeste o eroare a sistemului de sanatate. Acesta a exista o ancheta in acest sens si ca a-i concedia pe responsabilii din sanatate nu este o solutie viabila.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2288 seconds )