Libnet.ro
UNICEF

21:00

Nu stiu daca subscriptia publica pentru Cumintenia Pamantului a fost cea mai inspirata forma

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Nu stiu daca subscriptia publica pentru Cumintenia Pamantului a fost cea mai inspirata forma

Vicepremierul Vasile Dincu a declarat, vineri, la Alba Iulia, ca subscriptia publica pentru aczizitionarea Cuminteniei Pamantului nu a fost cea mai inspirata varianta, adaguand ca, cel mai probabil, Romania va gasi o solutie pentru achizitionarea operei. continuă pe Ziarul Bursa

Exces de putere. Contractul ascuns de statul roman pentru Cumintenia pamantului

Pe masura ce se apropie data limita a strangerii de fonduri pentru Cumintenia pamantului, rumoarea este tot mai mare. Jurnalistul Adrian Ursu a prezentat la emisiunea Exces de.

Vasile Dincu: Probabil vom gasi o solutie pentru achizitionarea Cuminteniei Pamantului

Vicepremierul Vasile Dincu a declarat, vineri, la Alba Iulia, ca nu stie daca subscriptia publica a fost cea mai inspirata forma pentru a aduna suma necesara pentru cumpararea Cuminteniei Pamantului, insa, a precizat ca Guvernul va gasi o solutie pentru a achizitiona opera deoarece este fundamentala pentru cultura noastra si Brancusi este unic.

Nu stiu daca bugetul isi poate permite

Copresedintele ALDE Calin Popescu-Tariceanu a declarat ieri ca nu stie daca bugetul isi poate permite neimpozitarea pensiilor mari, potrivit unor surse din presa.

Tariceanu: Acest guvern isi depaseste cu mult menirea pentru care a fost investit

Seful Senatului si copresedintele ALDE, Calin Popescu-Tariceanu, considera ca Guvernul condus de Dacian Ciolos isi depaseste cu mult menirea pentru care a fost investit, astfel ca nu ar trebui sa ia decizii majore, care tin de optiuni fundamentale politice.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1988 seconds )