Libnet.ro
UNICEF

01:05

Festivalul International de Film de la Karlovy Vary debuteaza pe 1 iulie, cu doua filme romanesti in competitie VIDEO

Adevărul Adevărul,
Festivalul International de Film de la Karlovy Vary debuteaza pe 1 iulie, cu doua filme romanesti in competitie VIDEO

Considerat cel mai important eveniment cinematografic din Cehia si din intreaga Europa Centrala si de Est, Festivalul International de Film de la Karlovy Vary debuteaza astazi, 1 iulie. Doua filme romanesti vor concura in competitiile festivalului: Dublu, de Catrinel Danaiata, si Dincolo de calea ferata, regia Catalin Mitulescu, cu Ada Condeescu, acesta din urma chiar in competitia oficiala. continuă pe Adevărul

De ce nu se mai tine anul acesta Theaterstock, Festivalul International de Artele Spectacolului de la Bacau

Festivalul Theaterstock 2016 nu va mai avea loc, pe motiv ca nu exista fila bugetara. Cosmin Necula, primarul ales al bacauanilor, a luat aceasta decizie pe baza adreselor primite de la functionarii Directiei Juridice si ai Directiei Economice din Primarie, aceeasi care s-au opus constant organizarii festivalului in 2014, angajati de fosta administratie liberala.

Cum a fost anulat Theaterstock 2016, Festivalul International de Artele Spectacolului de la Bacau

Festivalul Theaterstock 2016 nu va mai avea loc, pe motiv ca nu exista fila bugetara. Cosmin Necula, primarul ales al bacauanilor, a luat aceasta decizie astazi, pe baza adreselor primite de la functionarii Directiei Juridice si ai Directiei Economice din Primarie, aceeasi care s-au opus constant organizarii festivalului in 2015, angajati de fosta administratie liberala.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2096 seconds )