Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cum a devenit Sfantul Nicolae Mos Craciun

Adevărul Adevărul,
Cum a devenit Sfantul Nicolae Mos Craciun

In Grecia, Sfantul Nicolae este numit Agios Vasilis, adica Sfantul Basil, dar in celelalte colturi ale lumii este cunoscut ca Mos Craciun, batranul vesel si grasut cu barba alba si costum rosu, care le aduce cadouri copiilor din intreaga lume. continuă pe Adevărul

Actorul Adrian Nicolae, in rolul lui Mos Craciun: intrebarile copiilor te pot pune in incurcatura

Mos Craciun, la 34 de ani. Tanarul actor buzoian, Adrian Nicolae, interpreteaza la final de an cel mai complex rol. ii imbraca de sute de ori straiele celui mai iubit batranel din lume, pentru a le oferi bucurie copiilor din scoli, institutii sau in familii, in prag de sarbatori.

De ce adultii isi doresc sa mai creada in Mos Craciun, desi stiu adevarul

Imaginea lui Mos Craciun zburand pe cer intr-o sanie uriasa trasa de reni reprezinta esenta Craciunurilor petrecute in copilarie, cu familia. Magia lui Mos Craciun se stinge insa tot.

Sarbatori de iarna in care pe Mos Craciun stai geana: cum vezi pe unde e?

Pe 25 decembrie, ar trebui sa vina Mos Craciun. Daca ai ales, pentru inca un an, sa crezi in acest mit, atunci Google iti da o mana de ajutor sa ai sarbatori de iarna mai linistite. in fiecare an, in preajma acestor sarbatori de iarna, cei de la Google creeaza o pagina web dedicata pentru [] .

Conspiratii. Cine e de fapt Mos Craciun

Alexandru Ganci a vorbit la emisiunea Conspiratii, despre cine e de fapt Mos Craciun. Mos Craciun este zeul cerului si al timpului in acelasi timp. Este primul stramos al celor din spatiul acesta.

VIDEO Cum arata Mos Craciun pentru un copil: ia bani de la banca, nu intrzie niciodata si se iubeste cu Craciunita

Mos Craciun din ziua de astazi pare un pic diferit de cel din vremurile trecute. intr-un interviu pentru Hotnews, copiii spun ca Mosul merge la coafor, se antreneaza la sala si cumpara cadouri cu bani de la banca. in plus, cei mici sunt convinsi ca Mos Craciun traieste o frumoasa poveste de dragoste cu Craciunita.

VIDEO Cum arata Mos Craciun pentru un copil: ia bani de la banca, nu intrzie niciodata si o iubeste pe Craciunita

Mos Craciun din ziua de astazi pare un pic diferit de cel din vremurile trecute. intr-un interviu pentru Hotnews, copiii spun ca Mosul merge la coafor, se antreneaza la sala si cumpara cadouri cu bani de la banca. in plus, cei mici sunt convinsi ca Mos Craciun traieste o frumoasa poveste de dragoste cu Craciunita.

A facut o poza in poala lui Mos Craciun. A doua zi, s-a rusinat cand a vazut fotografia in detaliu. Imaginea asta a luat cu asalt internetul

O tanara mama din Australia a observat ceva jenant in fotografia pe care copiii ei o facusera cu Mos Craciun. Tammie Hopley, in varsta de 29 de ani, a platit 35 de dolari pentru o intalnirea dintre.

Scrisoarea emotionanta prin care un tata i-a dezvaluit copilului ca nu exista Mos Craciun:Credea atat de sincer ca vin renii incat ne era clar ca o sa sufere cumplit

Un parinte a postat in mediul online scrisoarea emotionanta, scrisa in urma cu ceva ani, prin care ii dezvaluie baiatului sau adevarul despre Mos Craciun si pe care o considera o sursa de inspiratie pentru parinti. El ii explica pe atunci ce inseamna cu adevarat Craciunul si ii propunea un Pact de baiat mare, in urma caruia mosul ii da dezlegare sa le zica prietenilor mai mari ca nici el nu crede in basme cu reni si spiridusi.

incarcat cu daruri, Mos Craciun a venit cu senilata la copiii pompierilor

Mos Craciun a venit la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Calarasi cu senilata. incarcat cu daruri, batranelul darnic si bun a coborat in mijlocul copiilor care l-au asteptat nerabdatori.

VIDEO Cum arata Mos Craciun pentru un copil: are multi bani la banca, nu intrzie niciodata si se iubeste cu Craciunita

Mos Craciun din ziua de astazi nu este foarte diferit de cel din vremurile trecute. Totusi, copiii cred despre el ca merge la coafor, se antreneaza la sala si cumpara cadouri cu bani de la banca. in plus, Mosul traieste o frumoasa poveste de dragoste cu Craciunita.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2212 seconds )