Libnet.ro
UNICEF

01:05

Andreea Vasile si Andi Vasluianu, invitati la Adevarul Live de la ora 14

Adevărul Adevărul,
Andreea Vasile si Andi Vasluianu, invitati la Adevarul Live de la ora 14

Sunt doi dintre cei mai in voga tineri actori romani, iar in momentul de fata pregatesc o piesa de pe Broadway, care va avea premiera saptamana viitoare. Andreea Vasile si Andi Vasluianu sunt invitatii jurnalistului Florin Ghioca la Adevarul Live, de la ora 14, intr-o discutie despre teatru si. teatru. continuă pe Adevărul

Adevarul LIVE, ora 13.00/ Analiza sondalului INSCOP pentru prezidentiale

Darie Cristea, director de programe INSCOP Research, vine la Adevarul Live de la ora 13 pentru a explica cifrele ultimului sondaj care arata care este clasamentul candidatilor la presedintia Romaniei.

Care este cea mai buna bere si de ce e bine sa o bei, la Adevarul Live de la ora 15.00

Berea hidrateaza, racoreste si chiar hraneste. Daca ingrasa sau nu, care este sortimentul cel mai sanatos si cat de des e recomandat sa bem bere ne va spune medicul nutritionist Corina Zugravu la Adevarul Live de la ora 15.

Catalin Predoiu, la Adevarul Live, de la ora 11.00. Sustine ACL o noua suspendare a lui Traian Basescu?

Prim-vicepresedintele PDL, Catalin Predoiu, va discuta astazi, la Adevarul Live, de la ora 11. 00, despre propunerea lui Calin Popescu Tariceanu de a initia o noua procedura de suspendare a presedintelui. Predoiu va anunta cati primari a pierdut PDL dupa intrarea in vigoare a ordonantei traseismului si va vorbi despre motiunea de cenzura pe care o pregatesc liderii ACL.

Adevarul live. Darie Cristea: Iohannis a depasit procentele PDL si PNL

Darie Cristea, director de programe INSCOP Research, vine la Adevarul Live de la ora 13. 00 pentru a explica cifrele ultimului sondaj care arata care este clasamentul candidatilor la Presedintia Romaniei.

Radioul si cultura in epoca multimedia, la Adevarul Live de la ora 15.00

Se spune ca traim in epoca imaginii si a tehnologiilor multimedia, dar radioul continua sa ramana un instrument foarte eficient pentru difuzarea culturii.

VIDEO Darie Cristea: S-a creat un blocaj. Iohannis nu mai creste in sondaje, iar Ponta nu mai scade

Darie Cristea, director de programe INSCOP Research, a comentat, la Adevarul Live, cifrele ultimului sondaj care arata care este clasamentul candidatilor la Presedintia Romaniei.

Adevarul Live: UE vrea noi sanctiuni pentru Rusia. Ce sanse are armistitiul din Ucraina?

De la ora 12. 00, corespondentul Adevarul la Bruxelles, Cristian Unteanu, intra in direct la Adevarul Live pentru a discuta despre culisele summitului NATO de la sfarsitul saptamanii trecute, despre posibilitatea aplicarii unei noi runde de sanctiuni economice asupra Rusiei si despre sansele de reusita ale armistitiului incheiat vineri, in Ucraina, unde luptele continua insa in mai multe puncte.

Mihaela Miroiu, activista feminista, despre candidaturile femeilor la Presedintie, la Adevarul Live, de la 12.00

Este o schimbare de climat in randul romanilor candidaturile femeilor la Presedintie? Sau ramane inca o gluma buna intrebarea Este Romania pregatita pentru un presedinte femeie? Mihaela Miroiu, parintele intelectual al feministelor vorbeste, la Adevarul Live, de la ora 12. 00, despre importanta implicarii femeilor politiciene in cursa pentru Cotroceni.

Ioana Petrescu, la Adevarul Live: Exista finantare pentru reducerea CAS cu 5 puncte procentuale. Numai din insolvente se pot recupera 3,8 miliarde

Guvernul are la indemana sursele de finantare pentru introducerea reducerii CAS cu 5 puncte procentuale de la 1 octombrie, a declarat, la Adevarul Live, Ioana Petrescu, ministrul Finantelor. Ea a adaugat ca pentru acest an impactul contabil este de 850 de milioane de lei, iar cel pe anul viitor este de 4,8 miliarde de lei.

Ioana Petrescu, la Adevarul Live: Taxa pe stalp va contine o formula care sa reglementeze situatiile in care o conducta trece prin mai multe comune

Taxa pe stalp va contine o formula unitara prin care companiile care au constructii speciale ce se intind pe raza mai multor unitati administrativ-teritoriale sa poata sa isi imparta corect sumele pe care trebuie sa le plateasca bugetelor locale, a declarat, la Adevarul Live, Ioana Petrescu, ministrul Finantelor.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2221 seconds )