Libnet.ro
UNICEF

11:45

Dezbatere Historia la Adevarul Live de la ora 11.00: Misterele Unirii din 1859. Masonii, Cuza, Marile Puteri sau Poporul?

Adevărul Adevărul,
Dezbatere Historia la Adevarul Live de la ora 11.00: Misterele Unirii din 1859. Masonii, Cuza, Marile Puteri sau Poporul?

Istoria reala a Unirii dintre Moldova si Tara Romaneasca la 5-24 ianuarie 1859 are toate ingredientele unui film de actiune cu mult suspans. Trei mari imperii din vecinatate, Rusia, Turcia si Austria, au facut tot posibilul sa impiedice aceasta Unire prin toate mijloacele. Au angajat mercenari, au trimis spioni si au cumparat multe personalitati autohtone slabe. La toate acestea s-a adaugat lupta masonilor. continuă pe Adevărul

Adevarul Live, ora 11.00. Georgian Pop, presedintele comisiei de control a SRI, despre Legile Big Brother

Georgian Pop, presedintele comisiei parlamentare de control a activitatii SRI, va analiza, incepand cu ora 11. 00, in emisiunea Adevarul Live, proiectele de lege pe tema securitatii nationale, cunoscute ca legile Big Brother. Emisiunea va fi moderata de jurnalistul Sebastian Zachmann.

Adevarul Live, ora 11.00: Cartianu, despe cum vor politicienii sa rezolve criza francului elvetian

Jurnalistul Grigore Cartianu comenteaza, la Adevarul Live, initiativele propuse de urgenta de politicieni pentru romanii care au credite in franci si s-au trezit - peste noapte - ca nu-si mai pot plati ratele dupa ce cursul a urcat ametitor.

Adevarul Live, ora 11.00: Cartianu, despre cum vor politicienii sa rezolve criza francului elvetian

Jurnalistul Grigore Cartianu comenteaza, la Adevarul Live, initiativele propuse de urgenta de politicieni pentru romanii care au credite in franci si s-au trezit - peste noapte - ca nu-si mai pot plati ratele dupa ce cursul a urcat ametitor.

Adevarul Live, ora 13.00. Tiberiu Albu: cum i-a schimbat viata Vocea Romaniei

Tiberiu Albu, castigatorul celui de-al patrulea sezon al Vocii Romaniei, vine la Adevarul Live, de la ora 13. Chiar inainte de Sarbatorile de iarna, tanarul a primit cel mai frumos cadou: marele trofeu al talent-show-ului muzical de la Pro TV. Ce s-a intamplat de atunci cu Tiberiu Albu, ce planuri are, dar si care este povestea sa, aflati de la ora 13. 00, la Adevarul Live.

Adevarul Live, ora 15.00: Medicul nigerian care vindeca prin muzica

Medicul radiolog Chicbundu Obina vine astazi, in platoul Adevarul LIVE, alaturi de chitaristul Sorin Banoiu, de la ora 15. 00, pentru a ne povesti despre legatura dintre medicina si muzica.

Adevarul Live, ora 12.00: Elena Udrea, despre viitorul politic al PMP si coabitarea Ponta-Iohannis

Presedintele PMP, Elena Udrea, va explica, la Adevarul Live de la ora 12. 00, care sunt motivele care au facut-o sa declare ca nu mai vrea sa fie presedintele partidului.

Adevarul Live, ora 13.00. Andreea Paul (PNL), vorbeste despre criza francului elvetian

Prim-vicepresedintele PNL, Andreea Paul, vine la Adevarul Live, de la ora 13. 00, pentru o discutie referitoare la criza generata de explozia francului elvetian, dar si despre masurile propuse de politicieni pentru a sprijini persoanele afectate. Emisiunea va fi moderata de jurnalistul Sebastian Zachmann.

Ioan Talpes, despre ce se petrece, de fapt, in Ucraina, la Adevarul Live, ora 16.00

La Adevarul Live de la orele 16. 00, Ioan Talpes, fostul sef al Serviciului de Informatii Externe, este invitatul jurnalistului Cristian Unteanu pentru a incerca gasirea unui raspuns coerent la aceasta intrebare nu numai legitima, dar si extrem de urgenta, caci situatia din tara vecina evolueaza foarte rapid catre un razboi cu Rusia.

Adevarul Live, ora 12.00: Razvan Bancescu, coordonatorul ASPA, prezinta planurile anti-maidanezi din acest an

Razvan Bancescu, coordonatorul de proiect al Autoritatii pentru Supravegherea si Protectia Animalelor ASPA), vine in platoul Adevarul Live sa prezinte planurile anti-maidanezi din acest an.

VIDEO Regizorul Andrei Chiriac, despre primul Game of Thrones romanesc, la Adevarul Live de la ora 11.00

Chiar daca este foarte tanar, regizorul Andrei Chiriac s-a remarcat prin productii fascinante, mult apropiate ca stil de ceea ce se realizeaza de ani buni in studiourile cinematografice americane. De altfel, Chiriac a petrecut o buna bucata de timp in Statele Unite, realizand la intoarcerea acasa o docudrama inspirata din viata lui Vlad Tepes, considerata un adevarat Game of Thrones autohton!.

Scriitorul Radu Paraschivescu va vorbi despre Romania in zece gesturi, la Adevarul Live, de la ora 13.00

Radu Paraschivescu, care va fi in studioul Adevarul live de la ora 13. 00, va publica doua noi titluri in 2015:Noi vorbim, nu gandim si Romania in zece gesturi.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2044 seconds )