Libnet.ro
UNICEF

01:05

Mein Kampf a lui Hitler, reeditata si dorita de peste 15.000 de nemti

Adevărul Adevărul,
Mein Kampf a lui Hitler, reeditata si dorita de peste 15.000 de nemti

Cererea pentru prima editie a volumului Mein Kampf ce a fost tiparita intr-o versiune adnotata in Germania dupa moartea lui Adolf Hitler i-a luat prin surprindere pe editorii proiectului, intrucat numarul comenzilor primite de acestia este de aproape patru ori mai mare decat tirajul cartii. continuă pe Adevărul

Comenzile pentru volumul reeditat Mein Kampf au depasit de aproape patru ori tirajul editiei

Cererea pentru prima editie a volumului Mein Kampf ce a fost tiparita intr-o versiune adnotata in Germania dupa moartea lui Adolf Hitler i-a luat prin surprindere pe editorii proiectului, intrucat numarul comenzilor primite de acestia este.

Comenzile pentru noua editie a Mein Kampf, de patru ori mai mari decat tirajul

Cererea pentru prima editie a volumului Mein Kampf ce a fost tiparita intr-o versiune adnotata in Germania dupa moartea lui Adolf Hitler i-a luat prin surprindere pe editorii proiectului, intrucat numarul comenzilor primite de acestia este de aproape patru ori mai mare decat tirajul cartii, informeaza Mediafax.

Comenzile pentru volumul reeditat Mein Kampf au depasit de aproape patru ori tirajul editiei

Cererea pentru prima editie a volumului Mein Kampf ce a fost tiparita intr-o versiune adnotata in Germania dupa moartea lui Adolf Hitler i-a luat prin surprindere pe editorii proiectului, intrucat numarul comenzilor primite de acestia este de aproape patru ori mai mare decat tirajul cartii.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2025 seconds )