Libnet.ro
UNICEF

23:16

10 lucruri mai putin cunoscute despre van Gogh: de ce si-a taiat urechea si cum a ajuns sa realizeze un celebru tablou cand era internat la psihiatrie

Adevărul Adevărul,
10 lucruri mai putin cunoscute despre van Gogh: de ce si-a taiat urechea si cum a ajuns sa realizeze un celebru tablou cand era internat la psihiatrie

Astazi lucrarile lui Vincent van Gogh 1853-1890) valoreaza sute de milioane de dolari, dar in trecut n-au fost apreciate, motiv pentru care artistul insusi le-a considerat un esec. continuă pe Adevărul

Lucruri mai putin cunoscute despre Avicii: ce insemna pseudonimul ales de DJ. Mesajele artistilor dupa moartea producatorului suedez

Industria muzicala este devastata de moartea lui Avicii, gasit mort in Oman, la numai 28 de ani. Desi tanar, muzicianul suedez s-a retras din activitate inca de la 26 de ani, din cauza problemelor de sanatate.

10 lucruri pe care nu le stii despre van Gogh

Astazi lucrarile lui Vincent van Gogh 1853-1890) valoreaza sute de milioane de dolari, dar in trecut n-au fost apreciate, motiv pentru care artistul insusi le-a considerat un esec.

Sapte lucruri mai putin cunoscute despre Commonwealth, asociatia de state condusa de regina Elisabeta a II-a

Sefii de guverne din Commonwealth, reuniti la Londra, au cazut de acord vineri ca printul Charles sa ii succeada mamei sale, regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii, la conducerea acestei organizatii interguvernamentale din care fac parte 53 de state, majoritatea foste colonii britanice.

Ilie Carabulea, eliberat conditionat LA MAI PUTIN DE UN AN de cand a fost inchis in dosarul ASF Carpatica

Ilie Carabulea iese din inchisoare dupa ce a executat mai putin de un an din pedeapsa de 5 ani pe care o avea de executat in dosarul ASF Carpatica. Judecatoria Aiud a admis vineri cererea de liberare.

Eurostat: Romania, printre tarile UE cel mai putin dependente de importurile de energie

Romania se numara printre tarile europene cel mai putin dependente de importurile de energie, potrivit datelor Eurostat, citate de wall-street. ro. Astfel, tara noastra a importat, in 2016, doar 22% din.

10 cele mai frumoase destinatii pentru un city break in luna mai

La ce serveste sa amani calatoria pana la vara cand anul acesta luna mai iti pune in calendar doua ocazii sa iti faci bagajele si sa pornesti in concediu.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1978 seconds )