Libnet.ro
UNICEF

22:00

Tablou al celebrului Van Gogh, descoperit dupa mai bine de 100 de ani intr-un pod

Adevărul Adevărul,
Tablou al celebrului Van Gogh, descoperit dupa mai bine de 100 de ani intr-un pod

Reprezentanti ai Muzeului Van Gogh declara ca au identificat, dupa mai bine de 100 de ani, un tablou ce apartine celebrului pictor Vincent Van Gogh. Lucrarea, care a stat vreme de mai multi ani intr-un pod norvegian, a fost atribuita in tot acest timp unui alt artist. continuă pe Adevărul

Un tablou pictat de Van Gogh, descoperit dupa 100 de ani intr-un pod din Norvegia (FOTO)

La peste 120 de ani de la moartea pictorului Van Gogh, un tablou necunoscut al artistului a fost descoperit in podul unei case. Reprezentantii Muzeului Van Gogh din Amsterdam au anuntat identificarea unui peisaj.

Un tablou care zacea de ani de zile in mansarda unui colectionar a fost autentificat drept un Van Gogh original

Muzeul Van Gogh din Amsterdam a dezvaluit luni un tablou necunoscut al maestrului olandez, pictat la perioada de apogeu a artei sale si care zacea de ani de zile in mansarda unui colectionar privat care era convins ca este vorba de un fals, scrie AFP.

Eveniment unic in istoria picturii. Un tablou necunoscut al lui Van Gogh, prezentat in Amsterdam

Muzeul Van Gogh din Amsterdam a prezentat, luni, un tablou necunoscut al pictorului flamand. Se pare ca opera a fost realizata in perioada de varf a artei sale, fiind uitat multi ani in podul unui colectionar.

8 alimente care te fac sa arati mai bine

Hipocrate spunea: Mancarea sa-ti tie loc de medicamente, iar medicamentele sa-ti fie hrana. Acum, oamenii de stiinta au descoperit ca o mana de migdale alunga durerile de cap, iar ceaiul verde face ca parul.

De ce e mai bine sa fii extrovertit

Modalitatea in care o persoana priveste viata influenteaza sanatatea inimii, rapiditatea cu care organismul se recupereaza dupa o boala si speranta de viata. O noua cercetare arata ca o astfel de perspectiva pozitiva asupra vietii poate fi cultivata: oamenii trebuie sa se straduiasca sa fie extrovertiti.

Senatorii SUA care au aprobat o interventie impotriva Siriei, cei mai bine platiti de industria militara

Senatorii americani din comisia de politica externa care au aprobat, in urma cu doua zile, rezolutia ce autorizeaza folosirea fortei militare in Siria au primit de cateva ori mai multe contributii din partea c.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2248 seconds )