Libnet.ro
UNICEF

01:05

Adevarul editeaza suplimentul Festivalului Enescu si in 2015

Adevărul Adevărul,
Adevarul editeaza suplimentul Festivalului Enescu si in 2015

Pentru a doua oara, dupa editia din 2013, suplimentul Festivalului George Enescu va fi distribuit gratuit impreuna cu ziarul Adevarul, in Bucuresti, in perioada 28 august-20 septembrie 2015. De luni pana joi, va avea cate 16 pagini, iar vinerea va cuprinde 24 de pagini. in cele 16 editii, se vor regasi interviuri, reportaje si programe ale Festivalului. continuă pe Adevărul

Bacalaureat 2015, a doua sesiune. 600 de absolventi, asteptati la examenul de limba romana

A doua sesiune a bacalaureatului 2015 continua luni, 24 august, la examen fiind asteptati aproximativ 600 de absolventi din judetul Calarasi.

Raluca Domuta, prima politista din Romania care a primit premiul International Female Police Peacekeeper 2015, pentru misiunile din Haiti

Comisarului-sef de politie Raluca Domuta, din cadrul Politiei Romane, a primit, dumnica, titlul de International Female Police Peacekeeper 2015, in cadrul unei ceremonii organizate in Marea Britanie, pentru.

Bac 2015 sesiunea de toamna. Luni incep probele scrise ale examenului de maturitate

Peste 55. 000 de candidati vor intra luni dimineata in sala de examen pentru a sustine prima proba scrisa a celei de-a doua sesiuni a Bacalaureatului 2015, la Limba si literatura romana. in continuare, saptamana va fi una incarcata pentru absolventii de liceu care n-au promovat pana acum examenul de maturitate.

Administratia din Panciu a finalizat a doua campanie de sterilizare a cainilor si pisicilor. in septembrie alti caini ajunge pe mana medicilor veterinari

In perioada 21-22 august 2015, Primaria Orasului Panciu a organizat cea de-a doua campanie gratuita de sterilizare a cainilor cu si fara stapan. Aceasta s-a derulat in parteneriat cu Romania Animal Rescue Inc. , la Cabinetul Veterinar al orasului.

Iulie 2015, cea mai calduroasa luna din ultimii 135 de ani

Primele sapte luni din 2015 au fost cele mai calde inregistrate pe suprafata globului din 1880, cand au inceput sa se faca sistematic asemenea masuratori, a anuntat joi Agentia americana pentru oceane si atmosfera National Oceanic and Atmospheric Administration, NOAA). Cu doua zile inainte Agentia Meteorologica Japoneza prezentase aceleasi date, arata mashable. com.

BAC 2015 sesiunea de toamna. Calendarul Bacalaureatului si regulile din sala de examen

BAC 2015 sesiunea de toamna. Saptamana de foc a celei de-a doua sesiune de Bac de anul acesta incepe luni cu porba de Limba Romana. Elevii trebuie sa fie in salile de examen pana la ora 8:30 dimineata si nu au voie sa aiba asupra lor telefoane mobile, dispozitive electronice de orice fel sau materiale ajutatoare.

BAC 2015 sesiunea de toamna. Modele de subiecte la Limba Romana

BAC 2015 sesiunea de toamna. Luni, peste 55. 000 de candidati sustin proba scrisa la Limba si Literatura Romana, din cadrul sesiunii de toamna a Bacalaureatului. Adevarul a publicat pentru candidati modele de subiecte pentru Limba Romana, dar si subiectele pe care le-au primit elevii la sesiunea din vara si sesiunea olimpicilor din primavara.

BAC 2015 sesiunea de toamna. Noua elevi au fost eliminati dupa ce au fraudat sau au incercat sa fraudeze examenul de Bac

In prima zi a examenul de Bacalaureat 2015, sesiunea de toamna, 9 elevi bihoreni au fost eliminati dupa ce u fraudat sau au incercat sa fraudeze examenul. Elevii au incercat sa isi sporeasca sansele de a promova examenul maturitatii folosind o metoda interzisa: copierea atat prin traditionalele fituici cat si cu ajutorul telefonului mobil.

BAC 2015 Buzau, sesiunea de toamna. La Real, absolventii au avut de caracterizat un personaj dintr-o nuvela la proba scrisa la Limba Romana

BAC 2015 sesiunea de toamna. in sesiunea de toamna a Bacalaureatului, s-au inscris aproximativ 1. 300 de absolventi de liceu din Buzau. isi vor incerca norocul in aceasta sesiune candidatii nepromovati in sesiunile anterioare, absentii din vara sau corigentii care au promovat intre timp.

BACALAUREAT 2015 CONSTANTA Probele scrise incep luni, 24 august

Examenul de bacalaureat national, sesiunea august septembrie 2015, isi desfasoara etapa probelor scrise. Acestea incep luni, 24 august si se incheie la 28 august.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2321 seconds )