Libnet.ro
UNICEF

17:46

Vinerea Mare Saptamana Patimirilor 2020. in vreme de pandemie sufleteasca: Sa ne spalam pe maini, dar nu ca Pilat!

Adevărul Adevărul,
Vinerea Mare Saptamana Patimirilor 2020. in vreme de pandemie sufleteasca: Sa ne spalam pe maini, dar nu ca Pilat!

Si vazand Pilat ca nimic nu foloseste, ci mai mare tulburare se face, luand apa, si-a spalat mainile inaintea multimii, zicand: Nevinovat sunt de sangele Dreptului acestuia. Voi veti vedea. Matei 27,24). continuă pe Adevărul

Sfanta si Marea Miercuri din Saptamana patimirilor 2020.Tradarea omului nemultumit in vremea pandemiei - si iubirea Lui Dumnezeu

Un cuvant in Sfanta si Marea Miercuri din Saptamana Patimirilor - 2020 este rostit de Ioachim, Arhiepiscopul Romanului si Bacaului.

Vinerea Mare. Obiceiuri si traditii. Ce este interzis astazi si ce sa faci ca sa iti mearga bine tot anul

Vinerea Mare a Pastelui. Obiceiuri si traditii pentru ziua de doliu a intregii crestinatati. Ce este interzis si ce sa faca astazi ca sa iti mearga bine tot anul. Saptamana Patimilor. Vinerea Mare a Pastelui Vinerea Mare sau Vinerea Patimilor este ultima zi de vineri inaintea Pastelui si ultima vineri din Postul Mare. Este numita .

Vinerea Mare, traditii si obiceiuri. Ce trebuie sa facem in aceasta zi

Vinerea Mare este ultima zi de vineri dinaintea Pastelui, si astfel ultima vineri din Postul Mare. Este numita si Vinerea Pastelui, Vinerea Patimilor, Vinerea Neagra, Vinerea Seaca.

Klaus Iohannis, un nou apel catre romani, in Vinerea Mare. Ce nu trebuie sa facem de Paste

Presedintele Klaus Iohannis va sustine o declaratie de presa, la ora 14, la Palatul Cotroceni, potrivit Administratiei Prezidentiale. Cel mai probabil, seful statului va face un nou apel pentru romani, in Vinerea Mare, amintindu-le sa ramana in casa in aceasta perioada a Sarbatorilor Pascale. UPDATE: Presedintele Klaus Iohannis a venit cu un nou mesaj pentru .

Traditii si obiceiuri in Vinerea Mare. Ce nu trebuie sa faci in acesta zi de mare doliu

Vinerea Mare este ultima zi de vineri din Postul Pastelui si cea care aminteste de infricosatoarelor patimi ale Mantutitorului. Aceasta poarta numele de mare pentru ca este ziua in care intrega umanitate.

Cum va fi vremea in urmatoarele doua zile. Ce ne asteapta in Joia Patimilor si in Vinerea Mare

Meteorologii au facut prognoza meteo pentru urmatoarele zile. Astfel, precipitatiile, precum si intensificarile vantului se vor ameliora. Temperaturile se vor situa usor sub cele ale perioadei calendaristice in care ne aflam. Cum va fi vremea in urmatoarele doua zile. Ce ne asteapta in Joia Patimilor si in Vinerea Mare Prognoza meteo pentru urmatoarele doua zile .

FOTO Biserici cu usile larg deschise in Vinerea Mare, cu credinciosi care intra si saruta icoanele: Intrati, e deschis. Luati si pasca!

Preotii din Constanta nu se pot plange ca statul roman a inchis bisericile deoarece, in Vinerea Mare locasurile de cult erau deschise, iar credinciosi puteau saruta icoanele in voie, puteau lua pungulite cu pasca proaspat taiata si puteau lasa un ban in cutia milei.

Postul negru in Vinerea Mare. Ce inseamna si cum se tine corect

Vinerea Mare este ultima vineri din Postul Pastelui, o sarbatoare foarte importanta pentru crestini pentru ca aminteste de ziua in care Mantuitorul a fost rasrignit pe cruce. Potrivi traditiei,.

Ce e interzis sa faci in Vinerea Mare. Cum alungi raul si aduci sporul in casa, de ce se tine post negru

In ultima vineri din Postul Mare, momentul in care Mantuitorul a fost rastignit si a murit pe cruce, traditia populara pastreaza o serie de ritualuri. Se spune ca cine tine post negru in Vinerea Patimilor, Vinerea Seaca sau Vinerea Neagra va avea parte de spor si sanatate.

Parjol in Vinerea Mare. Zeci de hectare de pasuni si paduri au ars in judetul Hunedoara

Zeci de hectare de pasuni si paduri au fost cuprinse de flacari in judetul Hunedoara. Pompierii au fost mobilizati in numar mare pentru oprirea incendiilor.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2281 seconds )