Libnet.ro
UNICEF

14:15

Adevarul Live, ora 11.00: Sentinta in procesul lui Visinescu! Ce urmeaza?

Adevărul Adevărul,
Adevarul Live, ora 11.00: Sentinta in procesul lui Visinescu! Ce urmeaza?

Primul comandant de penitenciar din perioada comunista, Alexandru Visinescu, si-ar putea afla sentinta, vineri, la finalul unui proces anevoios si, paradoxal, foarte controversat. Se cuvine sa ne intrebam: ce urmeaza? Despre primul proces al unui tortionar comunist, proces deopotriva mediatic si juridic, vorbesc, la Adevarul Live, de la ora 11. 00, istoricul Cosmin Budeanca, directorul general al IICCMER, si istoricul Constantin Vasilescu. continuă pe Adevărul

Adevarul Live, ora 11.00. Alina Gorghiu, despre scandalul iscat in jurul noului Cod Fiscal si sansele lui Ponta de a mai ramane in Guvern

Copresedintele PNL Alina Gorghiu vorbeste astazi, la Adevarul Live de la ora 11. 00, despre conflictul iscat in jurul noului Cod Fiscal, trimis vineri spre reexaminare in Parlament, despre ofensiva liberalilor in acest scandal, dar si despre sansele premierului Victor Ponta de a ramane la Palatul Victoria pana la alegerile din 2016.

Adevarul Live, ora 12.00: Cine ii ia locul lui Ponta in PSD?

Consultantul politic Costin Ciobanu vine miercuri, la Adevarul Live, incepand cu ora 12. 00, pentru a discuta despre culisele bataliei interne din PSD. Va pierde Victor Ponta controlul asupra partidului in favoarea lui Liviu Dragnea?.

Adevarul Live, ora 12.00. Cum se va transa razboiul dintre Palate pe tema Codului Fiscal

Premierul Victor Ponta va anunta astazi care este solutia gasita ieri de coalitia de guvernare, in scandalul pe tema Codului Fiscal, dupa ce presedintele Klaus Iohannis a retrimis proiectul spre reexaminare in Parlament. Analistul politic Adrian Zabava vorbeste, la Adevarul Live de la ora 12. 00, despre scenariile din jurul acestui conflict.

Adevarul Live, ora 12.00. Consultantul politic Razvan Prisca: Cine castiga din scandalul iscat in jurul Codului Fiscal

Consultantul politic Razvan Prisca vine luni, la Adevarul Live, incepand cu ora 12. 00, pentru a discuta despre miscarea presedintelui Klaus Iohannis de a respinge Codul Fiscal, dar si despre cine va castiga batalia pentru sefia PSD.

Adevarul Live de la ora 15.00: Cand o banala vanataie ii poate fi fatala copilului

In Romania, parintii copiilor cu boli de coagulare a sangelui nu-i pot lasa pe cei mici sa se joace normal. Uneori, sunt nevoiti sa capitoneze cu bureti peretii camerelor pentru a evita loviturile, fiindca stiu ca si o simpla vanataie poate provoca probleme serioase. Aflam de ce este nevoie pentru ca hemofilicii din tara noastra sa poata duce o viata normala la Adevarul Live de la ora 15.

violulecrima - Cum s-a ajuns ca in Romania violatorii sa devina victime. Adevarul Live, de la ora 13.00, cu Dan Antonescu si Aurora Liiceanu

In Romania anului 2015, femeia e de vina pentru viol, in timp ce violatorii sunt transformati de apropiatii lor in victime, in bieti tineri care au gresit si care acum merita clementa. Criminologul Dan Antonescu si psiholoaga Aurora Liiceanu discuta la Adevarul LIVE despre conduita celor 7 violatori din Vaslui, atitudinea acestei comunitati in fata unui caz halucinant de viol, dar si despre cum ar putea tanara sa-si refaca viata.

Adevarul Live:Romania, pe hartoapele civilizatiei europene. De ce?

Incepand cu ora 14, va inivitam sa urmariti pe Adevarul LIVE o emisiune pe aceasta tema realizata de jurnalistul Cristian Unteanu, avandu-l ca invitat pe Dan Marinescu, redactorul-sef al ziarului Adevarul.

Adevarul Live: Argumente pro si contra privind noul Cod Fiscal

Jurnalistii Dan Marinescu si Adina Vlad dezbat la Adevarul Live, incepand cu ora 13. 00, argumentele pro si contra privind promulgarea Codului Fiscal, asa cum au fost ele prezentate de reprezentantii Guvernului, pe de-o parte, si de cei ai Presedintiei, pe de alta parte.

Adevarul Live: Romania dupa Grecia

Academicianul Daniel Daianu, fost ministru al Finantelor, va fi prezent in studioul Adevarul Live, in dialog cu jurnalistul Cristian Unteanu despre lectia ce trebuie invatata de decidentii politici din Romania pornind de la evenimentele din Grecia.

Din culisele Festivalului International de Film Independent Anonimul, cu Miruna Berescu, la Adevarul Live, de la ora 13.00

Fondator al Asociatiei FAMart - organizator al Festivalului International de Film DaKINO si al Festivalului de Psihanaliza si film, Miruna Berescu este directorul Festivalului International de Film Independent Anonimul de la prima sa editie.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,214 seconds )