Libnet.ro
UNICEF

13:45

Cei mai cunoscuti tortionari din comunism: Enoiu, Craciun, Ficior, Moromete, Visinescu

Adevărul Adevărul,
Cei mai cunoscuti tortionari din comunism: Enoiu, Craciun, Ficior, Moromete, Visinescu

Cei mai cunoscuti tortionari din comunism. Angajati ai Securitatii din primii ani ai institutiei, Gheorghe Enoiu, Gheorghe Craciun sau Alexandru Visinescu au fost printre comunistii responsabili cu torturarea detinutilor din inchisori sau colonii de munca. continuă pe Adevărul

Domeniile cu cei mai putini angajati din Romania. Aici mai lucreaza 1-2 oameni

Peste sase milioane de contracte de munca sunt active in Romania, mai multe decat anul trecut 5,8 milioane), iar piata muncii este dominata de cateva domenii cheie, care angajeaza sute de mii de oamenii. Pe langa acestea, sunt si sectoare de.

Un pusti infuleca cel mai iute ardei din lume. Ce urmeaza e epic

Faceti cunostinta cu Pikachu The Pokemon, un pusti de 9 ani impatimit al YouTube-ului. Desi e numai in clasa a patra, nimic nu l-a oprit sa se filmeze infulecand unul dintre cei mai iuti ardei din lume,.

Im a star, o noua rubrica la Observatorul matinal, sustinuta de cei mai buni studenti IMA

Im a star IMA STAR) este cea mai noua rubrica din Observatorul matinal, care va putea fi urmarita incepand de luni dimineata si va fi sustinuta exclusiv de absolventi ai Intact Media Academy. Fie.

Coface: Romania, printre cei mai de succes producatori auto din regiunea ECE

Productia auto din Romania, alaturi de cea din Slovacia si Republica Ceha, sunt cele mai de succes din regiunea Europei Centrale si de Est ECE), ca urmare a masivelor investitii straine, insa dinamica acestor cresteri nu poate continua la nesfarsit, din cauza eventualei saturatii a pietei, se arata in concluziile unei analize de specialitate realizata de Coface, publicata ieri.

Cel mai mare ranch din SUA, de vanzare

Situat in Texas, la distanta de 280 km de Dallas, WT Waggoner este cel mai mare ranch din SUA, cel mai celebru si cel mai scump, fiind anuntat la vanzare pentru suma de 725 milioane dolari.

Cele mai mari gafe din filme

Niciun film nu e lipsit de pacat, asa ca e cazul sa stii cateva dintre cele mai mari gafe din filme. Exista si conturi de YouTube care le diseca, astfel incat sa stii ce ti-a scapat si sa incerci sa fii mai atent data viitoare. Sunt filme proaste, pe care toata lumea le evita si [] Cele mai mari gafe din filme Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

FOTO. Insula care a ramas in epoca de piatra. Cum arata cea mai periculoasa asezare din lume

Insula North Sentinel, din Golful Bengal, este considerata drept cea mai periculoasa asezare din lume, intrucat localnicii nu au luat contact cu civilizatia. Asa se face ca, in North Sentinel, locuitorii sunt complet neatinsi de civilizatia moderna, relateaza themindunleashed. org.

Cele mai frumoase picioare din ultimul secol

Picioarele lungi si subtiri au fost admirate inca de acum 100 de ani. Iata ce modele, artiste si actrite celebre au facut furori prin sedinte foto si aparitii in filme si pe scena din 1915 incoace.

YouTube pentru mobile primeste cel mai important update din ultimii ani

In cadrul celei de a sasea editii a Vidcon, CEO-ul YouTube Susan Wojcicki a anuntat o noua versiune a aplicatieipentru mobile. Daca sunteti un utilizator entuziast al aplicatiei YouTube sau, mai important decat atat, un creator de continut, noua versiune va reprezenta un motiv de bucurie. Ilustrata in imaginea de mai sus, aceasta iteratie este [] YouTube pentru mobile primeste cel mai important update din ultimii ani Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Jurassic World, locul al treilea in topul firmelor cu cele mai mari incasari din istorie

Lungmetrajul Jurassic World a fost lansat cu o luna si jumatate in urma si a urcat pe locul al treilea in topul filmelor cu cele mai mari incasari din istorie. Astfel, a depasit pelicula.

ştiri din Cultura

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,215 seconds )