Libnet.ro
UNICEF

09:45

Corina Suteu: Mutarea Cuminteniei la Muzeul Satului vizeaza o expunere cat mai larga. Lucrarea va fi itinerata

Adevărul Adevărul,
Corina Suteu: Mutarea Cuminteniei la Muzeul Satului vizeaza o expunere cat mai larga. Lucrarea va fi itinerata

Ministrul Culturii, Corina Suteu, a publicat duminica un mesaj pe pagina sa de Facebook cu privire la mutarea sculpturii Cumintenia Pamantului de la Muzeul Bancii Nationale la Muzeul National al Satului Dimitrie Gusti, in care spune ca actiunea are ca menire expunerea cat mai mare a operei, ca aceasta nu va fi accesibila doar bucurestenilor, deoarece va fi itinerata in Romania. continuă pe Adevărul

Ministrul Culturii: Cumintenia Pamantului va fi, initial, expusa la Muzeul Satului. Ulterior, lucrarea lui Brancusi va ajunge in muzee si galerii de arta din intreaga tara

Ministrul Culturii, Corina Suteu, a anuntat ca lucrarea Cumintenia Pamantului a lui Constantin Brancusi va fi expusa in muzee si galerii de arta din intreaga tara.

Sculptura Cumintenia Pamantului a lui Constantin Brancusi va fi gazduita de Muzeul Satului (VIDEO)

Sculptura Cumintenia Pamantului a lui Constantin Brancusi va fi gazduita luna aceasta de Muzeul Satului. Dezvalurile vin de la Paula Popoiu, directorul instiutiei. Acesta a precizat ca la.

Dan Perjovschi, despre mutarea operei Cumintenia Pamantului la Muzeul Satului: Vrem oale si ulcele? Bai, ati innebunit cu totii?

Artistul Dan Perjovschi a publicat, pe pagina sa de Facebook, mai multe mesaje critice referitoare la mutarea operei Cumintenia Pamantului de la Muzeul Bancii Nationale la Muzeul National al Satului Dimitrie Gusti.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2073 seconds )