Libnet.ro
UNICEF

20:00

Mircea Cartarescu: Pe 22 iunie PSD a trecut de linia rosie. Evenimentele evolueaza rapid spre o cale fara intoarcere

Adevărul Adevărul,
Mircea Cartarescu: Pe 22 iunie PSD a trecut de linia rosie. Evenimentele evolueaza rapid spre o cale fara intoarcere

Intr-un mesaj postat pe contul sau de Facebook, Mircea Cartarescu si-a exprimat ingrijorarea cu privire la felul in care ar putea sa se desfasoare protestele din Piata Victoriei, limbajul folosit de Liviu Dragnea si cei din jurul sau, sugerand, conform scriitorului, o politica de forta care vizeaza oamenii. continuă pe Adevărul

Mircea Cartarescu trage un semnal de alarma: Evenimentele evolueaza rapid spre o cale FARA iNTOARCERE. PSD a trecut de LINIA ROSIE!

Scriitorul Mircea Cartarescu sustine ca evenimentele recente - condamnarea lui Liviu Dragnea la inchisoare, reactia PSD, hotararea de duce pana la capat asaltul impotriva justitei, violentele jandarmilor.

Mircea Cartarescu: Un DUBLU CONDAMNAT PENAL nu poate ramane presedinte al Camerei Deputatilor fara sa prejudicieze GRAV imaginea Romaniei

Scriitorul Mircea Cartarescu spune ca Liviu Dragnea trebuie sa demisioneze din functia de presedinte al Camerei Deputatilor, dupa condamnarea suferita in dosarul angajarilor fictive. Daca partidul sau.

Horoscop 22 iunie, cu Camelia Patrascanu. Balantele si Scorpionii trebuie sa stea departe de conflicte

Cea mai tensionata zi a saptamanii poate aduce aspecte astrale care ne pot pune in conflict cu persoanele apropiate,spune astrologul Camelia Patrascanu, la Antena 3. Horoscop 22 iunie. Berbec -.

HOROSCOPUL ZILEI DE VINERI 22 IUNIE 2018 pentru Zodia Pesti

HOROSCOPUL ZILEI DE VINERI 22 IUNIE 2018 pentru Zodia Pesti -Asculta ce-ti transmite inima, pentru ca de acolo vin azi unele semnale care cer atentie. Fie ca e vorba de presentimente negative care te trag de.

HOROSCOPUL ZILEI DE VINERI 22 IUNIE 2018 pentru Zodia Varsator

HOROSCOPUL ZILEI DE VINERI 22 IUNIE 2018 pentru Zodia Varsator -Nu incerca sa controlezi tu toate etapele unui plan pe care il construiesti, pentru ca unele lucruri chiar nu depind de programarea ta.

HOROSCOPUL ZILEI DE VINERI 22 IUNIE 2018 pentru Zodia Capricorn

HOROSCOPUL ZILEI DE VINERI 22 IUNIE 2018 pentru Zodia Capricorn -Privesti spre ultimele etape parcurse de tine intr-un proiect in derulare si nu esti deloc multumit de rezultate. Daca tot ti-ai dat seama c.

HOROSCOPUL ZILEI DE VINERI 22 IUNIE 2018 pentru Zodia Sagetator

HOROSCOPUL ZILEI DE VINERI 22 IUNIE 2018 pentru Zodia Sagetator -Linisteste-ti sufletul tulburat, pentru ca nu ai motive sa-ti faci atatea griji! Stresul a pus stapanire pe tine fara nici un rost, ca.

HOROSCOPUL ZILEI DE VINERI 22 IUNIE 2018 pentru Zodia Scorpion

HOROSCOPUL ZILEI DE VINERI 22 IUNIE 2018 pentru Zodia Scorpion -Trateaza cu un dram de amuzament situatia cu care dai piept azi, nu te crampona si nici nu lua prea in serios.

HOROSCOPUL ZILEI DE VINERI 22 IUNIE 2018 pentru Zodia Balanta

HOROSCOPUL ZILEI DE VINERI 22 IUNIE 2018 pentru Zodia Balanta -Daruiesti oricui are nevoie de ceva de la tine, pentru ca esti intr-o pasa generoasa si nu te gandesti la tine, ci doar la.

HOROSCOPUL ZILEI DE VINERI 22 IUNIE 2018 pentru Zodia Fecioara

HOROSCOPUL ZILEI DE VINERI 22 IUNIE 2018 pentru Zodia Fecioara -Vrei, nu vrei, trebuie sa accepti unele schimbari din mers in viata ta, dar vei vedea ca toate acestea sunt, in final, in beneficiul.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2087 seconds )