Libnet.ro
UNICEF

09:00

Cele mai bune filme de la TIFF sunt proiectate la Bucuresti

Adevărul Adevărul,
Cele mai bune filme de la TIFF sunt proiectate la Bucuresti

Peliculele castigatoare la Festivalul International de Film Transilvania TIFF) vor putea fi vizionate la Bucuresti, in perioada 10-19 iunie, la Cinema Studio, Cinema Elvira Popescu si Jai Bistrot. continuă pe Adevărul

Cele mai bune aplicatii de alergat pe iOS, Android, Windows Phone si BlackBerry

Cu ocazia lunii MobileFit, cei de la WPCentral au realizat un sondaj pentru a vedea care sunt cele mai bune aplicatii de alergat pe mobile. Desi nu este un eveniment foarte popularizat in tara noastra, acest detaliu conteaza mai putin. Important este ca, la nivel global, luna aceasta este MobileFit, un eveniment menit sa promoveze efortul fizic, preferabil monitorizat de catre un gadget. Cu aceasta ocazie, cei de la WPCentral au intrebat utilizatorii comunitatii Mobile Nations care este cea mai [].

Cele mai bune reguli ca sa previi infarctul

Statisticile sunt ingrijoratoare: 40 de romani mor zilnic de infarct miocardic, care reprezinta, de altfel, principala cauza de mortalitate in tara noastra.

Reusita vine de pe tocuri. TOP 10 cele mai bune tari pentru femeile antreprenor

Considerat mai mult un domeniu al barbatilor, antreprenoriatul atrage tot mai mult femeile in intreaga lumea, in special in tarile foarte dezvoltate. Indiferent de loc, si femeile, la fel ca barbatii, care doresc sa creasca afaceri au nevoie de un.

E inca cea mai frumoasa! Cele mai bune fotografii vintage cu Marilyn Monroe!

O actrita legendara a Hollywood-ului, Marilyn Monroe ramane chiar si acum, la mai bine de jumatate de secol de la tragica ei trecere in nefiinta, un adevarat simbol al frumusetii, al rafinamentului, elegantei si feminitatii. Iata cateva dintre cele mai reusite fotografii vintage cu Marilyn Monroe!.

Cele mai faine piete, targuri si iarmaroace din Occident

Cele mai bune piete, targuri si iarmaroace ale Europei occidentale.

MAGAZIN Cum functioneaza creierul. Top 5 erori stiintifice in filme. E gresit sa iti inveti copilul sa creada in Dumnezeu? Care e numarul preferat al lumii? Sa ne construim propriul sistem solar! Cele mai mari 5 regrete ale oamenilor aflati in pragul mor

Stresul e ca o boala transmisibila. Se ia, cu alte cuvinte. Asta e vestea proasta. Cea buna e ca se transmite doar in proportie de 24-30%, sau cel putin asa reiese din acest studiu facut anul acesta. In MAGAZINUL de azi veti mai afla cele mai frecvente greseli pe care le facem atunci cand iesim la restaurant, despre cum se credea in 1939 ca ne vom imbraca in anul 2000, despre limita spatiului personal de care avem nevoie, dar si cateva texte depre animale si plante bazate si ele-textele- pe studii). Lectura placuta si astept sugestiile voastre pentru optimizarea acestei rubrici. Week-end placut!.

Peste 15.000 de posturi vacante la nivel national, cele mai multe in Cluj si Bucuresti

Peste 15. 000 de locuri de munca sunt disponibile la nivel national, cele mai multe fiind in Capitala si in judetele Cluj, Prahova, Arges, Timis, Arad, Iasi si Brasov.

Angelina Jolie cele mai frumoase 10 aparitii pe covorul rosu!

Se spune despre ea ca este cea mai frumoasa femeie din lume, iar de fiecare data cand paseste pe covorul rosu, toate privirile sunt inevitabil atintite catre ea! Iata cele mai frumoase tinute purtate de ea pe red carpet in ultimii ani!.

Cele mai frumoase plaje din lume

Care sunt cele mai frumoase plaje din lume? La inceputul sezonului estival postul american de televiziune CNN a realizat un top al celor mai spetaculoase locuri din lume aflate pe tarmul marilor si oceanelor.

NATO a lansat in statele baltice cele mai ample exercitii militare de la alipirea Crimeei la Rusia

NATO a lansat, luni, in statele baltice cele mai ample exercitii militare de la alipirea Crimeei la Rusia .

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2081 seconds )