Libnet.ro
UNICEF

19:00

Comedia troneaza in preferintele romanilor. Top 10 cele mai vizionate filme romanesti

Adevărul Adevărul,
Comedia troneaza in preferintele romanilor. Top 10 cele mai vizionate filme romanesti

Cele mai vizionate filme romanesti in anul 2014 sunt trei comedii, Selfie, de Cristina Iacob, America, venim, de Razvan Savescu si Cuscrii, de Radu Potcoava. Acestea s-a clasat pe primele trei locuri in preferintele romanilor, conform numarului de spectatori care au intrat in cinematografe. continuă pe Adevărul

VIDEO Top 10 - cele mai vizionate filme in Romania, in 2014

Cel mai recent film al cineastului american Martin Scorsese, Lupul de pe Wall Street/ The Wolf of Wall Street, s-a clasat pe primul loc in preferintele romanilor, cu aproape 300. 000 de spectatori in 2014, locul al doilea revenindu-i peliculei Interstellar, de Christopher Nolan, cu peste 290.

Clipul zilei: Top 10 cele mai enervante melodii

In urmatorul clip puteti urmari un top 10 al celor mai dispretuite si enervante melodii. Enjoy!.

Cat va plati statul pentru tratamentele romanilor in strainatate. Care sunt tarile catre care avem cele mai mari datorii

Tot mai multi romani prefera sa se trateze in clinicile din strainatate. Dovada a interesului crescut stau sumele mari pe care autoritatile sunt nevoite sa le achite catre spitalele din afara, care au crescut de la 0,1 milioane de lei in 2007 la 310 milioane de lei in 2014. Astfel, Romania a acumulat cea mai mare datorie fata de clinicile din strainatate.

Top trei actori ale caror filme au generat cele mai mari incasari in 2014

Jennifer Lawrence ocupa primul loc in topul actorilor ale caror filme au generat cele mai mari incasari in2014, arata un clasament anual realizat de editorii revistei Forbes si preluat de Mediafax.

Cele mai sigure SUV-uri in 2015. Verdict dat de cea mai severa organizatie, IIHS

Cele mai sigure SUV-uri in 2015 au fost numite de Institutul pentru Asigurarea Sigurantei Rutiere IIHS), cea mai severa organizatie din lume care testeaza siguranta autoturismelor in caz de accidente, pentru ca reprezinta piata auto americana, unde au.

Care au fost cele mai bune meciuri ale anului 2014 in tenis: Sharapova - Halep, pe primul loc

Al doilea an la rand cand un meci intre Stan si Nole intra in Top 5 de final de an, dupa ce clasicul din 2013 se instala confortabil in fruntea clasamentului. Rivalitatea celor doi e printre cele mai captivante la nivel de Slam, in ultimii ani: memorabilul maraton de la AO 2013 a fost urmat de un alt thriller de cinci seturi la US Open, de fiecare data Djokovic gasind cumva o metoda de a razbi. Nu si acum.

Top 10 boxe si casti Bluetooth 2014

Intr-o lume in care, aproape toti, alergam sa scapam de fire si ne dorim gadgeturi care sa se potriveasca cu orice, e necesar un top 10 boxe si casti Bluetooth 2014. in urma cu cinci sau zece ani foloseam aproape exclusiv Bluetooth pentru a transfera o melodie sau o fotografie intre doua telefoane Nokia. in 2014, acest standard de comunicatii wireless este folosit mai degraba pentru a asculta muzica de pe telefon printr-o boxa sau o pereche de casti. Cu [].

INCOME. Cele mai mari 10 provocari care vor zgudui lumea in anul 2015

Omenirea va fi marcata in 2015 de 10 mari provocari, potrivit expertilor Forumului Economic Global de la Davos. Cele mai importante sunt adancirea inegalitatii dintre domeniile diferitelor categorii sociale si.

FOTO Cele mai frumoase fotografii din spatiu ale anului

Anul 2014 a fost unul in care oamenii au trimis ocapsula spatiala pe o cometasi am studiat planeta Marte. De asemenea, in anul acesta au fost realizate imagini spectaculoase cu spatiul. Iata cele mai bune 10 imagini.

Cele mai sigure SUV-uri in 2015

Cele mai sigure SUV-uri in 2015 au fost numite de Institutul pentru Asigurarea Sigurantei Rutiere IIHS), cea mai severa organizatie din lume care testeaza siguranta autoturismelor in caz de accidente, pentru ca reprezinta piata auto americana, unde au loc cele mai grave accidente rutiere din lume.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2216 seconds )