Libnet.ro
UNICEF

20:30

VIDEO Top 10 - cele mai vizionate filme in Romania, in 2014

Adevărul Adevărul,
VIDEO Top 10 - cele mai vizionate filme in Romania, in 2014

Cel mai recent film al cineastului american Martin Scorsese, Lupul de pe Wall Street/ The Wolf of Wall Street, s-a clasat pe primul loc in preferintele romanilor, cu aproape 300. 000 de spectatori in 2014, locul al doilea revenindu-i peliculei Interstellar, de Christopher Nolan, cu peste 290. continuă pe Adevărul

Top 10 cele mai vizionate filme in Romania in anul 2014

Cel mai recent film al cineastului american Martin Scorsese, Lupul de pe Wall Street/ The Wolf of Wall Street, s-a clasat pe primul loc in preferintele romanilor, cu aproape 300. 000 de spectatori in 2014, locul al.

Clipul zilei: Top 10 cele mai enervante melodii

In urmatorul clip puteti urmari un top 10 al celor mai dispretuite si enervante melodii. Enjoy!.

Top 10 cele mai ciudate stiri ciudate din 2014: magie neagra in politica si in fotbal, sculpturi sexuale si soparle in spatiu

Presedintele Zimbabwe, Robert Mugabe, a devenit protagonistul celei mai bizare stiri din 2014, dupa ce a concediat-o pe vicepresedinta tarii din motiv ca ar fi vrajitoare. O sculptura expusa in Paris care seamana cu o jucarie sexuala si sunt alte ciudatenii care au intrat in topul pentru 2014.

Topul celor mai vizionate filme in Romania in anul 2014: Lupul de pe Wall Street conduce clasamentul

Cel mai vizionat film al anului din Romania este Lupul de pe Wallstreet. Aproape 300. 000 de romani au facut coada la cinema pentru a il vedea. Iar la distanta mica pe locul doi se afla pelicula Interstellar,.

Un film cu Vlad Ivanov, intr-un top al celor mai bune filme din 2014

Lungmetrajul Snowpiercer, in care joaca actorul roman Vlad Ivanov, se afla pe locul al optulea intr-un top al celor mai bune filme ale anului 2014 realizat de editorii publicatiei Screen Daily si citat de Mediafax.

Top cele mai frumoase filme de Craciun pe care sa le vezi in familie

In cazul in care nu plecati nicaieri in perioada sarbatorilor de iarna, aceste filme de Craciun vor fi numai bune ca sa va bucurati in familie. Poveste de Craciun 1983) Ralphie, un baietel de 9 ani Peter Bi.

Topul celor mai vizionate filme in cinematografele din Romania in 2014

Filmul Lupul de pe Wall Street/The Wolf of Wall Street, regizat de Martin Scorsese, cu Leonardo DiCaprio in rolul principal, s-a clasat pe primul loc in preferintele romanilor, cu aproape 300. 000 de spectatori in cinematografe in 2014.

VIDEO Ritmul Craciunului. Cele mai indragite colinde si piese internationale

Orasul este plin de luminite, casele sunt impodobite de sezon, in casa miroase a bucate traditionale iar sub brad se afla cadouri. Sarbatoarea Craciunului nu ar fi completa fara o serie de piese cu tematica, lansate de-a lungul timpului.

VIDEO Lungmetrajul Snowpiercer, cu Vlad Ivanov, intr-un top al celor mai bune filme din 2014

Lungmetrajul Snowpiercer, de Bong Joon-ho, in care actorul roman Vlad Ivanov joaca alaturi de mari nume ale cinematografiei, precum Ed Haris si John Hurt, se afla pe locul al optulea intr-unul dintre topurile celor mai bune filme ale anului 2014 realizate de editorii publicatiei Screen Daily.

Liga 1: Arbitrii care au condus cele mai multe meciuri in tur. Kovacs, alaturi de Hategan

Turul Ligii I a fost arbitrat de un total de 26 de arbitri centrali, Cristian Balaj, Alexandru Tudor si Radu Petrescu avand cele mai multe meciuri, cate 11 de fiecare.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2312 seconds )