Libnet.ro
UNICEF

01:05

Muzeul National de Arta al Romaniei a primit certificatul de excelenta TripAdvisor pe 2014

Adevărul Adevărul,
Muzeul National de Arta al Romaniei a primit certificatul de excelenta TripAdvisor pe 2014

Muzeul National de Arta al Romaniei a primit certificatul de excelenta acordat de cunoscutul website de promovare turistica TripAdvisor, datorita recenziilor favorabile primite din partea vizitatorilor in decursul anului trecut. continuă pe Adevărul

Muzeul National de Arta al Romaniei, certificat de excelenta TripAdvisor pe 2014

Muzeul National de Arta al Romaniei MNAR) din Bucuresti a primit certificatul de excelenta TripAdvisor pe 2014, datorita recenziilor favorabile primite din partea vizitatorilor in decursul anului trecut, informeaza un comunicat.

La Muzeul National de Etnografie si Istorie Naturala a fost inaugurata prima expozitie de arta africana din Republica Moldova

Peste 150 de obiecte ce reprezinta cultura tribala pot fi admirate in premiera in Republica Moldova. Muzeul National de Etnografie si Istorie Naturala gazduieste colectia de arta populara africana, realizata si expusa cu ajutorul colectionarului belgian, Marc Van Wesemael.

Muzeul National Grigore Antipa va invita in lumea fluturilor - o expozitie de fluturi tropicali vii

Pregateste-te pentru un adevarat spectacol de culoare! Intra in fascinanta lume a fluturilor vii de la Tropice, adusi in gradina Muzeului National de Istorie Naturala Grigore Antipa. in perioada 3.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2296 seconds )