Libnet.ro
UNICEF

13:16

Numarul bibliotecilor din tara a scazut cu peste 2.000, dar a crescut cel al muzeelor si al filmelor produse aici

Adevărul Adevărul,
Numarul bibliotecilor din tara a scazut cu peste 2.000, dar a crescut cel al muzeelor si al filmelor produse aici

Numarul bibliotecilor din Romania a scazut, in perioada 2007-2015, cu peste doua mii de unitati, in timp ce al muzeelor a crescut, intre anii 2011 si 2015, la fel si numarul vizitatorilor. Si filmele produse in tara au cunoscut o crestere, in special in ceea ce priveste televiziunea. in decurs de cinci ani, numarul monumentelor intrate in restaurare s-a injumatatit, dar a crescut cel al institutiilor si companiilor de spectacole. continuă pe Adevărul

INS: Numarul bibliotecilor din tara a scazut cu peste 2.000, dar a crescut cel al muzeelor si al filmelor produse aici

Numarul bibliotecilor din Romania a scazut, in perioada 2007-2015, cu peste doua mii de unitati, in timp ce al muzeelor a crescut, intre anii 2011 si 2015, la fel si numarul vizitatorilor. Si filmele produse in tara au cunoscut o crestere, in special.

LIVE. Peste 20.000 de oameni s-au adunat in Piata Revolutiei la mitingul PNL. La manifestare este asteptat si premierul Dacian Ciolos

Peste 20. 000 de sustinatori ai Partidului National Liberal s-au adunat in Piata Revolutiei pentru a-l sustine pe Dacian Ciolos, dar si pentru lansarea candidatilor la alegerile parlamentare.

LIVE. Peste 20.000 de oameni s-au adunat in Piata Revolutiei la mitingul PNL. La manifestare a ajuns si premierul Dacian Ciolos: Romania viitorului nu se mai poate construi cu lideri mesianici

Peste 20. 000 de sustinatori ai Partidului National Liberal s-au adunat in Piata Revolutiei pentru a-l sustine pe Dacian Ciolos, dar si pentru lansarea candidatilor la alegerile parlamentare.

FOTO + VIDEO. A inceput evacuarea unei tabere de imigranti din Paris, care gazduieste peste 3.000 de persoane

Autoritatile franceze au inceput, vineri dimineata, evacuarea unei tabere cu peste 3. 000 de imigranti care se afla in partea de nord-est a Parisului, intre statiile de metrou Jaures si Stalingrad.

HARTA INTERACTIVA Alegeri parlamentare: Candidatii in fiecare judet din tara si in Bucuresti. Vezi listele partidelor in judetul tau

Cateva mii de nume au pus partidele politice pe listele de candidati la alegerile parlamentare din 11 decembrie. HotNews. ro a centralizat toti candidatii pentru Camera Deputatilor si Senat si a realizat o harta interactiva cu listele principalelor partide pentru fiecare judet din tara, inclusiv Bucuresitul unde cateva nume mari au intrat in cursa ca independenti.

HARTA INTERACTIVA Alegeri parlamentare: Candidatii in fiecare judet din tara si in Bucuresti. Vezi listele principalelor partide din judetul tau

Cateva mii de nume au pus partidele politice pe listele de candidati la alegerile parlamentare din 11 decembrie. HotNews. ro a centralizat toti candidatii pentru Camera Deputatilor si Senat si a realizat o harta interactiva cu listele principalelor partide pentru fiecare judet din tara, inclusiv Bucuresitul unde cateva nume mari au intrat in cursa ca independenti. Citeste si: Ce oferta electorala au romanii din diaspora la parlamentare - lista candidatilor de la principalele partide.

Trafic ingreunat pe mai multe drumuri din tara; se circula in coloana pe Valea Prahovei si la intrarea in Bucuresti de pe A1

Traficul este ingreunat, duminica dupa-amiaza, pe mai multe drumuri din tara, circulandu-se in coloana pe DN 1, de la Predeal pana la Busteni, precum si pe DN 73 A Rasnov - Predeal, informeaza News. ro. Totodata, este aglomerat si se merge in coloana si la intrarea in Bucuresti de pe Autostrada A1.

Imagini impresionante de la slujba de inmormantare a iPS Justinian Chira, Arhiepiscopul Episcopiei Ortodoxe a Maramuresului si Satmarului: Peste 5.000 de persoane au participat la ceremonie(VIDEO)

Ceremonie impresionanta, joi, la Catedrala Episcopala Sf. Treime din municipiul Baia Mare, unde a avut loc slujba de inmormantare a Arhiepiscopului Episcopiei Ortodoxe a Maramuresului si Satmarului, IPS.

Colliers International: Stocul mall-urilor din Bucuresti totalizeaza peste un milion de metri patrati

Odata cu livrarea proiectului Veranda Mall, stocul de centre comerciale moderne din Bucuresti a ajuns la aproximativ 1,16 milioane de metri patrati, dintre care aproape 40%, circa 450. 000 de metri patrati, inchiriabili, se afla in sectoarele 2 si 3 ale Capitalei, potrivit calculelor companiei de consultanta imobiliara Colliers International.

Opt explozii au avut loc, in 2016, la imobile din tara

O explozie urmata de un incendiu a avut loc, vineri, la un imobil din Buzau. Potrivit informatiilor furnizate de purtatorul de cuvant al ISU, locotenent-colonel Stefan Stoian, proprietara este cea care a sunat la 112 si are arsuri pe membrele inferioare si superioare, fiind transportata la UPU al Spitalului Judetean Braila.

ştiri din Cultura

actualitate, 13:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2183 seconds )