Libnet.ro
UNICEF

00:06

Targul International de carte GAUDEAMUS s-a incheiat. Au fost 5 zile, 850 de evenimente si 125.000 de vizitatori

România Liberă România Liberă,
Targul International de carte GAUDEAMUS s-a incheiat. Au fost 5 zile, 850 de evenimente si 125.000 de vizitatori

Editia 2016 a Targului International GAUDEAMUS, organizat de Radio Romania Centrul Cultural Media), s-a incheiat duminica, 20 noiembrie, in prezenta unui public inca foarte numeros, dornic sa profite pana in ultima clipa de oferta bogata si de atmosfera inconfundabila ale evenimentului. Numarul mare al participantilor peste 300), al evenimentelor pe care targul le-a gazduit peste 850) si al vizitatorilor - peste 125. 000 - , care egaleaza recordul inregistrat la editia precedenta, reconfirma statutul evenimentului si sloganul sub care s-a desfasurat si in acest an: cel mai citit targ de carte, de la cel mai ascultat radio din Romania. continuă pe România Liberă

RATB anunta ca va suplimenta numarul autobuzelor spre Piata Presei Libere, in acest weekend, pentru cei care doresc sa mearga la Targul de carte Gaudeamus

Regia Autonoma de Transport Bucuresti RATB) a anuntat, sambata, ca va suplimenta numarul de autobuze si tramvaie pe anumite linii din zona Piata Presei Libere, pentru a veni in sprijinul celor care vor sa participe la Targul de carte Gaudeamus.

RATB suplimenteaza in weekend numarul de vehicule pentru Targul de carte Gaudeamus 2016

Regia Autonoma de Transport Bucuresti a suplimentat numarul de vehicule pentru Targul de carte Gaudeamus 2016 in acest weekend, pentru a veni astfel in sprijinul persoanelor interesate sa participe la acest eveniment, care are loc la Complexul Expozitional Romexpo, pana duminica, 20 noiembrie, au transmis reprezentantii RATB.

RATB suplimenteaza in weekend numarul de vehicule pentru Targul de carte Gaudeamus 2016

Regia Autonoma de Transport Bucuresti a suplimentat numarul de vehicule pentru Targul de carte Gaudeamus 2016 in acest weekend, pentru a veni astfel in sprijinul persoanelor interesate sa participe la acest eveniment, care are loc la Complexul.

Traian Basescu a fost la targul de carte Gaudeamus: Ce volume si-a achizitionat fostul presedinte (FOTO, VIDEO)

Fostul sef al statului, Traian Basescu, si-a petrecut duminica la targul de carti Gaudeamus de la Romexpo. Fostul presedinte a facut poze cu mai multi admiratori si si-a cumparat mai multe.

RATB suplimenteaza numarul de vehicule in weekend, pentru Targul de carte Gaudeamus

Regia Autonoma de Transport Bucuresti a suplimentat numarul de vehicule pentru Targul de carte Gaudeamus 2016 in acest weekend, pentru a veni astfel in sprijinul persoanelor interesate sa participe la acest eveniment, care are loc la Complexul Expozitional Romexpo, pana duminica, 20 noiembrie, au anuntat reprezentantii RATB, citati de News. ro.

Complexul National Muzeal Curtea Domneasca, prezent la Targul International Gaudeamus si la Targul de Turism

Complexul National Muzeal Curtea Domneasca este prezent si anul acesta la Targul International Gaudeamus si la Targul de Turism al Romaniei, care se va desfasura in perioada 17 20 noiembrie 2016.

Judetul Gorj, reprezentat la Targul International de Turism

Judetul Gorj va fi prezent, in calitate de Regiune partenera in standul Romaniei, alaturi de regiunea Negresti-Oas, la Targul International de Turism TT Warsaw, ce va avea loc in perioada 24-26 noiembrie 2016, in Varsovia, in Polonia.

Gaudeamus 2016. Ce oferte au pregatit editorii de carte pentru acest weekend

Targul International de carte Gaudeamus a ajuns la a 23-a editie. Pana duminica, 20 noiembrie, in pavilionul central de la Romexpo, editurile se intrec in a-si atrage cititorii cu titluri atractive din toate domeniile si mai ales cu oferte de pret care fac cartea accesibila unui numar mai mare de cititori.

ştiri din Cultura

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2176 seconds )