Libnet.ro
UNICEF

01:05

Adevarul Live. Marturisirea-testament a generalului Iulian Vlad, despre decembrie 89: Oamenii erau bulversati, nu mai stiau ce ordine sa execute

Adevărul Adevărul,
Adevarul Live. Marturisirea-testament a generalului Iulian Vlad, despre decembrie 89: Oamenii erau bulversati, nu mai stiau ce ordine sa execute

Adevarul Live a difuzat un document de arhiva cu o valoare absolut exceptionala de marturie istorica din partea unuia dintre participantii-cheie la evenimentele din insangeratul decembrie 89. Este vorba despre singurul interviu de televiziune acordat vreodata de generalul Iulian Vlad, ultimul sef al Securitatii, realizat anul trecut de ziaristul Cristian Unteanu. continuă pe Adevărul

Adevarul Live, ora 12.00. Subteranele istoriei:Marturisirea-testament a generalului Iulian Vlad, ultimul sef al Securitatii

Va invitam sa urmariti in zilele de 21 si 22 decembrie, pe Adevarul Live, de la ora 12. 00, un document de arhiva cu o valoare absolut exceptionala de marturie istorica din partea unuia dintre participantii-cheie la evenimentele din insangeratul decembrie 89. Este vorba despre singurul interviu de televiziune acordat vreodata de generalul Iulian Vlad, ultimul sef al Securitatii, realizat anul trecut de ziaristul Cristian Unteanu.

Subteranele istoriei:Marturisirea-testament a generalului Iulian Vlad, ultimul sef al Securitatii

Va invitam sa urmariti in zilele de 21 si 22 decembrie, pe Adevarul Live, un document de arhiva cu o valoare absolut exceptionala de marturie istorica din partea unuia dintre participantii-cheie la evenimentele din insangeratul decembrie 89. Este vorba despre singurul interviu de televiziune acordat vreodata de generalul Iulian Vlad, ultimul sef al Securitatii, realizat anul trecut de ziaristul Cristian Unteanu.

Mos Craciun vine la Adevarul Live, de la ora 14.00: cat costa sa-l aduci in casa ta si ce isi doresc copiii pe care i-a vizitat

Sarbatorile de iarna sunt ocazia perfecta pentru ca cei mici sa se bucure de magia sezonului, iar petrecerile tematice au devenit in ultimii ani o modalitate extrem de indragita. Cat costa serviciile lui Mos Craciun si care sunt pretentiile celor mari si celor maci, aflam astazi la Adevarul Live.

Cat de transparent se aloca banii pentru studenti? Raspunde liderul studentilor la Adevarul Live, incepand cu ora 12.00

Presedintele Aliantei Nationale a Organizatiilor Studentesti din Romania ANOSR), Marius Deaconu, va explica incepand cu ora 12. 00, la Adevarul Live. cat de transparent este accesul la fondurile, de stat, la care ar trebui sa aiba acces studentii,.

Sfaturi pentru o iarna fara dureri de genunchi, la Adevarul Live de la ora 11.00

Cum ne pregatim corpul pentru sporturile de iarna, dar si cum sa tratam eficient micile sau marile probleme de genunchi capatate la schi sau pur si simplu printr-o miscare gresita? Aflam la Adevarul Live de la ora 11. 00, de la medicul Mihai Baican, specialist in traumatologie sportiva, cu competente in managementul medical al sportivilor si recuperarea acestora.

DOCUMENT: Iulian VLAD sustine ca oameni din anturajul lui Nicu CEAUSESCU sau chiar fratii dictatorului ar fi organizat actiuni TERORISTE la Revolutie (FOTO)

Intr-un document redactat de ulimul sef al Securitatii, Iulian Vlad, si descoperit de catre procurorul militar Ioan Dan, apar publice detalii extrem de interesante despre evenimentele din decembrie 1989 din ti.

Cine au fost teroristii din decembrie '89? Iulian Vlad spune ca erau de la Securitate

Teroristii erau chiar din cadrul Securitatii, afirma ultimul sef al Securitatii, Iulian Vlad, intr-o declaratie pe 10 pagini, descoperita de procurorul militar Ioan Dan, undeva la mijlocul anului 1990, in fisetul din biroul fostului sau sef, potrivit unui material din Revista 22.

DOCUMENT EXCEPTIONAL Cine au fost teroristii din decembrie '89? Iulian Vlad, ultimul sef al Securitatii, spune ca asa-zisii teroristi erau de fapt securisti

Teroristii erau chiar din cadrul Securitatii, afirma ultimul sef al Securitatii, Iulian Vlad, intr-o declaratie pe 10 pagini, descoperita de procurorul militar Ioan Dan, undeva la mijlocul anului 1990, in fisetul din biroul fostului sau sef, potrivit unui material din Revista 22.

Adevarul Live: Cum se va vedea Centenarul in strainatate?Presedintele ICR, despre proiectele din 2018

Centenarul Marii Uniri va fi sarbatorit in Romania, dar cum va fi promovat in strainatate? Este capabil statul roman sa faca un tur de forta in capitalele europene pentru a arata cum s-a facut Unirea si care este mesajul Bucurestiului legat de evenimentul istoric de acum o suta de ani?.

Dezbatere Historia la Adevarul Live, ora 11.00: Ce viitor mai are monarhia in Romania?

Funerariile Regelui Mihai au aratat cum ar fi putut fi o Romanie monarhica, daca istoria ar fi luat un alt curs dupa 1989.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1961 seconds )