Libnet.ro
UNICEF

18:00

BOOKFEST Gabriel Liiceanu: Am pe noptiera, de zece ani, Caietele lui Cioran

Adevărul Adevărul,
BOOKFEST Gabriel Liiceanu: Am pe noptiera, de zece ani, Caietele lui Cioran

Horia-Roman Patapievici, Dan C. Mihailescu, Ioana Parvulescu si Gabriel Liiceanu au prezentat, sambata, la Bookfest, in cadrul unui eveniment dedicat lui Cioran, la standul Humanitas, volumele Caiete. 1957 1972, Cioran si muzica, Sfartecare si audiobookul Lacrimi si sfinti, in lectura lui Razvan Vasilescu. continuă pe Adevărul

BOOKFEST Gabriel Liiceanu: Am pe noptiera, de zece ani, Caietele lui Cioran VIDEO

Horia-Roman Patapievici, Dan C. Mihailescu, Ioana Parvulescu si Gabriel Liiceanu au prezentat, sambata, la Bookfest, in cadrul unui eveniment dedicat lui Cioran, la standul Humanitas, volumele Caiete. 1957 1972, Cioran si muzica, Sfartecare si audiobookul Lacrimi si sfinti, in lectura lui Razvan Vasilescu.

VIDEO INTERVIU. Gabriel Liiceanu, despre cum ajungi sa gandesti pe cont propriu si de ce acest lucru este o nebunie

A aparut noua carte a lui Gabriel Liiceanu, Nebunia de a gandi cu mintea ta. Coperta volumului este austera. Apare o structura in constructie albastra stravezie, care sugereaza cumva singuratatea ganditorului pe cont propriu. Cand citesti cartea, lucrurile nu mai sunt asa cum te face coperta sa crezi. Este un eseu scris cu prietenie despre cea mai tare aventura pe care ti-o propune viata - gasirea unui sens al vietii tale prin gandirea pe cont propriu.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2109 seconds )