Libnet.ro
UNICEF

23:30

Cele mai citite carti din toate timpurile. De la Biblie la Alchimistul lui Coelho

Adevărul Adevărul,
Cele mai citite carti din toate timpurile. De la Biblie la Alchimistul lui Coelho

Printre cele mai citite carti din toate timpurile se numara Coranul, Biblia, clasicul Micul Print, alaturi de bestsellerurile ecranizate ale ultimilor ani: Codul lui Da Vinci, Cronicile din Narnia, Hobbitul, trilogia Stapanul inelelor. Volumele s-au vandut in sute de mii de exemplare in intreaga lume. continuă pe Adevărul

Cele mai exotice plaje din lume! Par rupte din paradis, dar exista in realitate!

De la spectaculoasele plaje cu nisip roz, rosu, negru sau chiar verde si pana la plaja al carui nisip pare inundat de stele pe timpul noptii, iata cele mai exotice plaje din lume! .

Un violoncelist roman a castigat medalia de aur la concursul international Ceaikovski, una dintre cele mai prestigioase competitii din lume

Un violoncelist roman a castigat medalia de aur, alaturi de alti trei muzicieni, la concursul international Ceaikovski, una dintre cele mai importante competitii muzicale din lume, informeaza Digi24. Andrei.

Cele mai sigure orase din lume in care sa locuiesti

In cele mai sigure orase din lume locuitorii isi pot lasa portmoneul sau laptopul fara supraveghere in public sau se pot plimba fara frica noaptea tarziu in drum spre casa.

FOTO Pisici de fite acasa la Dracula. Cele mai frumoase feline din lume, vedete la Castelul Bran

Cele mai frumoase pisici din lume suntasteptatela resedinta Contelui Dracula. Expozitia Chat noir, chat blanc au Chateau Bran are loc in perioada 4-5 iulie 2015.

Care sunt cele mai cumparate jucarii din Romania

Pentru ca tocmai s-a terminat luna copiilor, o perioada in care vanzarile de jucarii cresc puternic, Wall-Street. ro a vorbit cu cativa dintre cei mai importanti retaileri online pentru a vedea ce produse aleg parintii pentru distractia micutilor. Vezi.

Cele mai colorate birouri din Romania

Culorile isi fac din ce in ce mai mult loc in birourile marilor companii. Va prezentam cateva sedii de companii care fac parte din primul esalon cand vine vorba de birourile colorate.

Care sunt cele mai cumparate jucarii din Romania

Pentru ca tocmai s-a terminat luna copiilor, o perioada in care vanzarile de jucarii cresc puternic,wall-street. roa vorbit cu cativa dintre cei mai importanti retaileri online pentru a vedea ce produse aleg parintii pentru distractia micutilor. Aflati in continuare care sunt acestea, dar si cat costa cele mai ieftine si cele mai scumpe articole.

Cele mai noi imagini cu Samsung Galaxy Note 5 apar online

Samsung Galaxy Note 5 este cel mai asteptat smartphone de la sud-coreeni in toamna. Pana atunci, compania nu spune nimic, dar se afla suficiente prin zvonuri si imagini neoficiale ajunse pe Internet. Acestea sunt cele mai noi. Ca in fiecare an, noul Samsung Galaxy Note este prezentat la IFA in Berlin. Acum, este asteptat cu [] Cele mai noi imagini cu Samsung Galaxy Note 5 apar online Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Cele mai rele soacre in functie de zodie: pe cine este bine sa vizitezi cat mai rar si cum sa te porti ca sa nu le calci pe coada

Cele mai rele soacre in functie de zodie. Mama-soacra joaca un rol important in relatia de cuplu, iar unele dintre ele sunt cu adevarat poame acre. Iata care sunt cele mai rele soacre in functie de zodie si cum este bine sa te porti ca sa le intri in gratii.

Cele mai frumoase paduri ale Europei. Destinatii ideale pentru iubitorii de natura

Cele mai frumoase paduri ale Europei includ cunoscuta regiune Padurea Neagra din Germania si o padure stranie de pini din Polonia, dar si regiuni mai putin cunoscute din Rusia sau Anglia.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2097 seconds )