Libnet.ro
UNICEF

16:45

Topul celor mai furate carti din librarii in anul 2015

Adevărul Adevărul,
Topul celor mai furate carti din librarii in anul 2015

Volumele Cronica de Cotroceni, de Adriana Saftoiu, Pas cu pas, de Klaus Iohannis, si cele din seria Cincizeci de umbre ale lui Grey/ Fifty Shades of Grey, de E. James, se numara printre cele mai furate carti din librarii in anul 2015. continuă pe Adevărul

Care au fost cele mai furate carti din librarii in 2015

O inedita analiza a Mediafax face referire la cele mai furate carti din magazinele romanesti, in decursul anului 2015. Printre victime se afla doua volume care au legatura cu Palatul Cotroceni,. Este vorba despre volumele Cronica de Cotroceni, de Adriana Saftoiu si Pas cu pas, de Klaus Iohannis. De unde poate veni ideea ca hotii au si ei preferintele lor fine.

Topul celor mai cautate personalitati din lume pe Google in 2015. Florin Salam, campionul Romaniei

Florin Salam, cantaretul de manele, a fost cea mai cautata persoana pe Google in Romania anul acesta, potrivit unei statistici Google citata de publicatia Time. In schimb, la nivel global, cele mai cautate personalitati au fost vedeta TV Kim.

Carti cu lipici. Care sunt cele mai furate volume din librarii

Forbes: topul celor mai bine platite vedete de la Hollywood

Revista Forbes a publicat obisnuitul sau top 10 al celor mai rentabile vedete de la Hollywood, care in 2015 contine pe primele cinci pozitii numele a patru actrite, relateaza marti directmatin. fr, potrivit Agerpres.

Topul celor mai penibile spagi luate de politisti in 2015

Doi pui, o mamaliga, trei pesti, o sticla de whisky, mancare pentru caini sau 15 fripturi. Sunt cateva dintre produsele pretinse sau primite drept spaga de politistii intrati anul acesta in vizorul.

Topul celor mai indragite filme de Craciun. Care este favoritul tau?

Toata lumea stie ca vacanta de sarbatori este sortita petrecerii timpului alaturi de cei dragi. Si cum sa o faci mai bine daca nu relaxandu-te la un film dupa o masa copioasa de Craciun. Cred ca in.

Topul celor mai periculoase tari din lume pentru turisti

International SOS, companie de asistenta medicala si servicii de securitate, a realizat o cartografiere a tarilor care prezinta risc pentru turisti. in topul celor mai periculoase tari din lume se afla.

Topul celor mai ridicole spagi luate de politisti in 2015

Doi pui, o mamaliga, trei pesti, o sticla de whisky, mancare pentru caini sau 15 fripturi. Sunt cateva dintre produsele pretinse sau primite drept spaga de politistii intrati anul acesta in vizorul procurorilor anticoruptie.

Mamaliga si mancare de caini. Topul celor mai ridicole spagi luate de politisti in 2015

Doi pui, o mamaliga, trei pesti, o sticla de whisky, mancare pentru caini sau 15 fripturi. Sunt cateva dintre produsele pretinse sau primite drept spaga de politistii intrati anul acesta in vizorul procurorilor anticoruptie.

Harta partiilor de schi: care sunt cele mai lungi partii din Romania

Partieee. in Romania se poate schia pe 146 de km de partii, in 20 de judete. Asa ca pregatiti-va schiurile pentru cele 164 de partii omologate. Aflati care sunt cele mai lungi partii din tara.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2235 seconds )