Libnet.ro
UNICEF

01:05

Christian Badea, unul dintre cei mai cunoscuti dirijori romani de opera, invitat la Adevarul Live, de la ora 15.00. Artistul aduce opera Parsifal la Ateneu

Adevărul Adevărul,
Christian Badea, unul dintre cei mai cunoscuti dirijori romani de opera, invitat la Adevarul Live, de la ora 15.00. Artistul aduce opera Parsifal la Ateneu

Pe 7 si 8 octombrie, sunt anuntate doua concerte- spectacol cu actul I din opera Parsifal, de Richard Wagner. Sub bagheta lui Christian Badea, Orchestra si Corul Filarmonicii George Enescu si solistii Stefan Vinke Parsifal), Eric Halfvarson Gurnemanz), Petra Lang Kundry), Bela Perencz Amfortas), unii dintre cei mai mari interpreti wagnerieni ai momentului, vor deschide, la Ateneu, stagiunea 2016-2017 a Filarmonicii George Enescu. continuă pe Adevărul

BREXIT. George Soros, unul dintre cei mai mari jucatori financiari la bursa, s-a imbogatit dupa ce a pariat impotriva curentului

Miliardarul George Soros,unul dintre cei mai mari jucatori financiari la bursa cu o avere de 24. 9 de miliarde de dolari, a spus ca lira ar putea scadea cu 20% fata de dolar daca Marea Britanie voteza sa iasa din Uniunea Europeana, o devalorificare mult mai mare si toxica decat pariul lui din 1992.

Politia italiana l-a arestat pe unul dintre cei mai cautati mafioti, dupa 20 de ani de cautari

Politia italiana l-a arestat pe unul dintre cei mai cautati mafioti, dupa 20 de ani de cautari .

Stefan Luchian, un zugrav, unul dintre cei mai mari pictori ai lumii, sofisticatul pictor al florilor, s-a stins, cu penelul in mana, acum 100 de ani VIDEO

Numai faptul ca Romania este o cultura mica si incapabila de a-si promova cum trebuie valorile culturale spre centrele de civilizatie face ca Stefan Luchian 1868-1916) sa nu fie recunoscut, pe plan universal, ceea ce este: unul dintre cei mai buni si sofisticati pictori europeni ai vremii sale. Posesor al unui destin nefericit, artistul s-a stins pe 28 iunie, acum 100 de ani, pictand pana in ultimul moment cu penelul legat de degete.

Sarbatorim unul dintre cele mai pretioase insemne ale identitatii nationale

Noi sarbatorim pe 26 iunie unul dintre cele mai pretioase insemne ale identitatii nationale - Drapelul, care reprezinta astazi o tara moderna, stat national, suveran si independent, partener de incredere al SUA si membru cu drepturi depline al NATO si al Uniunii Europene, a afirmat astazi Klaus Iohannis, seful statului.

Actul I din opera Parsifal, in deschiderea stagiunii Filarmonicii George Enescu, in luna octombrie

Doua concerte-spectacol cu actul I din opera Parsifal, de Richard Wagner, prezentate de Christian Badea, unul dintre cei mai importanti dirijori romani, si Fundatia Romana pentru Excelenta in Muzica, in parteneriat cu Filarmonica George Enescu, vor avea loc in deschiderea stagiunii 2016-2017 a Filarmonicii George Enescu, pe 7 si 8 octombrie.

Romania pierde un fotbalist cu noua goluri la nationala: se retrage unul dintre cei mai talentati jucatori din Moldova

Euro 2016 ne-a aratat ca tricolorii nu prea mai au artisti in lot, acolo unde aproape toti sunt distrugatori. Din pacate, fotbalul romanesc isi ia adio de la un alt jucator spectaculos.

Cum arata si ce-si propune complexul grandios deschis de Biserica Scientologica la Hollywood: Tom Cruise, unul dintre principalii pioni ai afacerii

Biserica Scientologica a deschis un grandios complex cinematografic, care va rivaliza cu marile companii hollywoodiene, iar actorul american Tom Cruise, unul dintre cei mai cunoscuti adepti ai Scientologiei, joaca un rol important, urmand sa realizeze viitoare proiecte cu ajutorul noii companii.

Unul dintre cele mai sarace comitate britanice, care a votat pentru Brexit, cere protectie Londrei dupa iesirea din UE

Autoritatile din comitatul britanic Cornwall, unul dintre cele mai sarace din Marea Britanie si unul dintre principalii beneficiari de fonduri europene din Regat, au formulat sambata o cerere oficiala pentru protectie catre autoritatile de la Londra, dupa ce britanicii au decis la referendum iesirea din blocul comunitar, relateaza The Independent.

Nigel Farage, in Parlamentul European: Cand am venit aici in urma cu 17 ani afirmand ca vreau sa conduc o campanie pentru iesirea Marii Britanii din UE, toti ati ras de mine. Acum nu mai radeti, nu-i asa? (VIDEO)

Deputatul britanic eurosceptic Nigel Farage, unul dintre cei mai vehementi sustinatori ai iesirii Marii Britanii din Uniunea Europeana a fost huiduit marti in Parlamentul European, informeaza AFP. Replica.

Drumuri made in Romania: Am dat cei mai multi bani pe investitii, dar avem cele mai proaste sosele (VIDEO)

Romania a alocat cei mai multi bani pentru investitiile publice, dintre toate statele din zona, dar are cele mai proaste drumuri, potrivit unei prezentari a Consiliului Fiscal, citata de B1 TV. Mai mult,.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2376 seconds )