Libnet.ro
UNICEF

13:45

Parsifal de Wagner, din nou la Ateneu

Adevărul Adevărul,
Parsifal de Wagner, din nou la Ateneu

Daca in anii 90 Christian Badea a dirijat, in doar cateva stagiuni la Metropolitan Opera din New York, 167 de spectacole, intr-un repertoriu divers, aparand in acea perioada fasta si la pupitrul Staatsoper Viena sau la Covent Garden Londra, urmand apoi o indelungata optiune prioritar pentru spatiul scandinav, in ultima vreme a devenit foarte activ in special la Filarmonica bucuresteana unde este dirijor principal). continuă pe Adevărul

Emotia zilei: Parsifal, din nou la Ateneu

Am fost tentat sa scriu cateva randuri despre Parsifal la Ateneul Roman inca de luni si marti, cand am avut ocazia sa asist la ultimele repetitii, apoi vineri, dupa primul spectacol. N-am fost miercuri la generala, intelegand sa las locul celor tineri, carora le era dedicata repetitia.

Sistemul IT al cardului de sanatate a devenit din nou indisponibil luni, incepand cu ora 10:00

Sistemul informatic al cardului national de asigurari de sanatate a devenit din nou indisponibil luni, incepand cu ora 10:00, datorita unor probleme tehnice de comunicatie intre unele componente ale sistemului, a anuntat Casa Nationala de Asigurari de Sanatate CNAS). Pana la anuntul remedierii problemelor aparute, confirmarea semnarii prin cardul de sanatate a serviciilor medicale / prescrierii retetelor / eliberarii medicamentelor vor putea fi efectuate in modul offline', spune CNAS. UPDATE Oficialii CNAS pentru HotNews. ro: Contractele de mentenanta n. a cu Teamnet) inca nu sunt semnate, sunt in curs de negociere.

Kanata Invest Corporation cere, din nou, schimbarea conducerii Cemacon

Kanata Invest Corporation, care detine 6,02% din producatorul de caramizi Cemacon CEON) a solicitat, din nou, convocarea actionarilor pentru schimbarea Consiliului de Administratie al companiei, potrivit unui comunicat transmis Bursei de Valori Bucuresti.

Vesti bune pentru soferi: Se circula din nou pe autostrada dintre Sibiu si Orastie

Vesti bune pentru soferi. De duminica, se circula din nou pe autostrada dintre Sibiu si Orastie, informeaza B1 TV. Angajatii CNADNR au lucrat fara oprire in ultimele luni pentru a redeschide circulatia.

Numai de bine: Truc de vedeta - Diana Munteanu crede din nou in dragoste

Diana Munteanu crede din nou in dragoste, are o viata vesela si este optimista. Si asta se vede pe tenul ei, pe parul ei, dar mai ales pe sufletul ei, de care are grija sa fie si sa ramana.

Caru' cu vedete:DJ Wanda si-a intinerit zona intima, iar acum vrea din nou la estetician;Vedete de la noi, in costum de baie! Cum s-au schimbat intr-un singur an Adelina Pestritu, Inna si Roxana Vancea;Si rebele, si cumintele, pupa-le-ar mama pe ele

Culmea tupeului! Anda Adam a intrat in barlogul Biancai Dragusanu, dar a fugit pe usa din dos. Anda Adam si Bianca Dragusanu sunt, probabil, ultimele persoane din showbiz care ar. Carmen Bruma, ironizata! Parca promovai frumusetea naturala. A fost mereu adepta unui stil sanatos de viata, presarat cu diete bio si organice, apoi cu multe ore petrecute in sala de sport. A scris si carti pe tema asta si.

Zamfir: BNR foloseste din nou presiunea, pentru ca urmeaza votul pe Legea conversiei

Deputatii urmeaza sa discute, astazi, pe textul proiectului legislativ privind conversia creditelor in valuta *Ionut Dumitru: Discutiile privind conversia creditelor in valuta au depreciat leul *Isar: Cursul euro/leu nu este un curs de schimb cu flotare libera, ci este un curs manipulat, administrat de Banca Nationala a Romaniei Euro a crescut constant, saptamana trecuta, in raport cu leul, de la 4,4484 lei/euro in ziua de luni, 3 octombrie, la 4,4949 lei/euro - vineri, 7 octombrie. Aprecierea din ultima perioada a monedei euro reflecta, pe de o parte, evolutiile de pe pietele internationale, in special deprecierea lirei sterline ca urmare a accentuarii discutiilor privind Brexit, ne-a precizat Ionut Dumitru, presedintele Consiliului Fiscal, adaugind ca, pe de alta parte, evolutia cursului de schimb euro/leu are la baza si factori locali, cum ar fi discutiile privind Legea conversiei creditelor contractate in valuta, ce pot avea ca efect deprecierea cursului.

Liga Campionilor, handbal masculin: Dinamo, egalata din nou in ultima secunda (26-26 cu Besiktas)

Dinamo Bucuresti, campioana Romaniei la handbal masculin, a remizat, duminica, pe teren propriu, cu formatia turca Besiktas Mogaz HT, scor 26-26 11-13), in a treia partida din grupa D a Ligii Campionilor. La fel ca in meciul cu Holstebro 32-32), primul din actuala editie, Dinamo a fost egalata in ultima secunda a partidei, dupa ce a primit gol din aruncare de la 7 metri.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2321 seconds )