Libnet.ro
UNICEF

01:05

Presedintele Klaus Iohannis va asista miercuri, la Ateneu, la repetitia generala pentru tineri a operei Parsifal, dirijata de Christian Badea

Adevărul Adevărul,
Presedintele Klaus Iohannis va asista miercuri, la Ateneu, la repetitia generala pentru tineri a operei Parsifal, dirijata de Christian Badea

Presedintele Klaus Iohannis va asista miercuri, de la ora 19. 00, la Ateneul Roman, la repetitia generala cu public a operei Parsifal de Richard Wagner, actul I. Considerat drept unul dintre cele mai importante evenimente cultural-muzicale ale anului, concertul Parsifal, actul I, la Ateneul Roman, e realizat sub bagheta apreciatului dirijor Christian Badea. continuă pe Adevărul

Presedintele Klaus Iohannis si prim-ministrul Dacian Ciolos ataca problema plagiatelor in fata studentilor. Seful statului cere decizii mai rapide cand apar acuze de furt intelectual

Presedintele Klaus Iohannis a declarat luni, la deschiderea anului universitar, ca Daca un politician este dovedit ca plagiator, trebuie sa dispara din politica. Daca un universitar este dovedit ca plagiator, trebuie sa dispara din mediul universitar. Pe de alta parte, seful statului a precizat ca rezultatele anchetelor in cazul acuzatiilor de plagiat trebuie sa fie anuntate public in cel mai scurt timp posibil.

Presedintele Klaus Iohannis: Daca un politician este dovedit plagiator, trebuie sa dispara din politica

Presedintele Klaus Iohannis a declarat luni, la deschiderea anului universitar, ca Daca un politician este dovedit ca plagiator, trebuie sa dispara din politica. Daca un universitar este dovedit ca plagiator, trebuie sa dispara din mediul universitar.

Presedintele Klaus Iohannis, uluit de centrul de cercetare medicala OncoGen: Am descoperit si Timisoara stiintifica, pe langa cea universitara si culturala

Klaus Iohannis si-a incheiat vizita de la Timisoara cu o vizita la centrul medical OncoGen. Presedintele a ramas uimit de acest centru de cercetare.

Klaus Iohannis, despre viitorul premier: in niciun caz nu voi desemna o persoana care este urmarita penal sau care este condamnata penal. Reactia lui Dragnea

Presedintele Klaus Iohannis a prezentat concluziile primei sedinte a comisiei prezidentiale care se ocupa de proiectul de tara. intrebat despre viitorul premier, seful statului a declarat ca nu va propune o persoana cu probleme penale, in contextul in care PSD a anuntat ca Liviu Dragnea - condamnat la doi ani de inchisoare cu suspendare- este cel mai potrivit pentru a conduce Guvernul daca PSD va reusi sa stranga o majoritate parlamentara.

Sa ne aratam recunostinta fata de acesti prieteni devotati. Presedintele Klaus Iohannis, mesaj de Ziua Internationala a Animalelor. Seful statului, fotografie de colectie cu Spike, cainele din echipa SPP (FOTO)

In fiecare an, pe 4 octombrie, sunt sarbatoriti cei mai buni prieteni ai omului. Ziua Internationala a Animalelor este un motiv prin care noi trebuie sa le fim recunoscatoare celor care ne sunt.

Sefa PNL, Alina Gorghiu, s-a razgandit: Nu-l vrea pe Ciolos in partid

Alina Gorghiu pare sa nu mai fie pe aceeasi lungime de unda cu presedintele Klaus Iohannis. Sefa PNL, Alina Gorghiu, a spus ca nu l-ar mai respecta pe premierul Dacian Ciolos daca s-ar inscrie in.

Alina Gorghiu: Nu l-as aprecia pe Dacian Ciolos ca acum, daca ar intra in PNL

Alina Gorghiu pare sa nu mai fie pe aceeasi lungime de unda cu presedintele Klaus Iohannis. Sefa PNL, Alina Gorghiu, a spus ca nu l-ar mai respecta pe premierul Dacian Ciolos daca s-ar inscrie in.

FOTO INEDIT: Klaus Iohannis in trening, la o pensiune din Retezat! Presedintele a profitat de ultimele raze calde ale toamnei la munte

Presedintele Klaus Iohannis a profitat la maximum de weekendul ce tocmai a trecut. Cum vremea prietenoasa a cam apus, seful statului a vrut sa profite de ultimele zile de caldura din acest an. Potrivit unor surs.

Klaus Iohannis catre studenti: Intrati in partide! Cum vreti sa dispara dinozaurii cu discursuri retrograde? Ei ocupa un loc mare, fac umbra mare. Micsorati-o!

Presedintele Klaus Iohannis i-a invitat luni, la deschiderea anului universitar, pe studenti sa intre in partide, intrebandu-i cum altfel ar vrea sa dispara acei dinozauri cu discursuri retrograde, daca nu vine nimeni din urma. Seful statului i-a indemnat pe tineri si sa iasa la vot, pentru ca avem nevoie de viziune politica, iar daca vocea lor nu este auzita, sa protesteze, potrivit News. ro. Intrati, va rog, in partide! Cum vreti sa dispara acei dinozauri cu discursuri retrograde, daca nu vine din urma? Ei ocupa un loc mare, fac o umbra mare, micsorati-o, le-a spus presedintele Klaus Iohannis, luni, studentilor din Timisoara.

Klaus Iohannis: Perioada 2016 - 2020 are nevoie de un guvern politic

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, luni, ca doar in situatii foarte speciale este bine sa existe un guvern tehnocrat si a reafirmat ca in urmatorii patru ani este nevoie de un guvern politic, potrivit Mediafax. Intrebat de catre jurnalisti daca este bine ca acest Guvern sa fie tehnocrat, Klaus Iohannis a precizat ca in esenta, un guvern trebuie sa fie politic. Insa, in anumite situatii foarte speciale, este bine sa existe un guvern tehnocrat, pentru o perioada intotdeauna limitata in timp. Perioada 2016 - 2020 este o perioada limitata de mandatul politic si are nevoie de un guvern politic, a declarat Klaus Iohannis.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.222 seconds )