Libnet.ro
UNICEF

21:00

Ultimele jocuri video, gadget-uri si cei mai populari streameri la prima editie Bucharest Gaming Week

Ceaşca de Cultură Ceaşca de Cultură,
Ultimele jocuri video, gadget-uri si cei mai populari streameri la prima editie Bucharest Gaming Week

Dedicat industriei creative care incepe sa reprezinte un pilon important pentru evenimentele din capitala, Bucharest Gaming Week aduce in perioada 12 17 decembrie, la Bucuresti, cei mai importanti dezvoltatori de jocuri din Romania si din lume: pasionatii de esports si gamerii dedicati. Evenimentul este organizat de Primaria Capitalei prin ARCUB. Bucharest Gaming Week se . continuă pe Ceaşca de Cultură

Cei mai depravati trei lideri religiosi din istorie. Erau amatori de orgii, incesturi si au sfidat dogma pe care o propovaduiau

O serie de lideri religiosi crestini si-au scandalizat contemporanii. Comportamentul acestora diferea total fata de invatamintele predicate sau fata de dogma religiei ai caror exponenti erau. Trei dintre acestia au fost considerati cei mai depravati lideri religiosi ai vremurilor lor.

VIDEO Armata rusa, prinsa cu minciuna: cand Moscova foloseste imagini din jocuri video ca dovada ca Washingtonul acopera Statul Islamic in Siria

Ministerul rus al Apararii a acuzat Pentagonul ca ii acopera in Siria pe jihadistii din Statul Islamic SI) si a difuzat o serie de imagini pentru a demonstra acest lucru, insa dovezile absolut convingatoare prezentate sunt de fapt capturi dintr-un joc video.

Cei mai toxici oameni din horoscop! Iata de ce nativi trebuie sa te feresti

Adeseori ne inconjuram de oameni toxici si nu prea stim cum sa scapam de ei atunci cand ii avem in preajma. Iata insa ca patru semne zodiacale care ne otravesc.

Lovitura de stat impotriva unuia dintre cei mai longevivi lideri ai lumii? Armata neaga un scenariu de acest gen

Ofiteri ai armatei din Zimbabwe au anuntat ca au intervenit in noaptea de marti spre miercuri pentru a elimina criminali apropiati de presedintele Robert Mugabe, dar au dezmintit orice.

Stranepotul comandorului Alexandru Catuneanu a premiat cei mai buni studenti ai Academiei Navale Mircea cel Batran

Cu prilejul aniversarii a 145 de ani de invatamant romanesc de marina, la Constanta au avut loc o serie de activitati. Alexandru Nicolae Pana, stranepotul comandorului care a realizat prima harta a coastei romanesti a Marii Negre, a acordat mai multe burse celor mai buni elevi ai institutiei de invatamant romanesc. Totodata, un amfiteatru a primit numele Alexandru Catuneanu.

Firul de par, mai sensibil decat credem cei mai multi dintre noi!

Oricat ar parea de incredibil, parul are nevoie de intreaga noastra atentie, asemenea oricarui alt organ ce ne compune trupul. Iar prezenta podoabei capilare e pentru cei mai multi dintre noi un semn cel putin al normalitatii, dar nu chiar al individualizarii.

Noi controverse de Black Friday. Unul dintre cei mai mari retaileri din Romania a epuizat stocul de console la pret redus intr-un timp record

Black Friday este unul dintre cele mai asteptate evenimente anuale din Romania, iar milioane de romani aleg sa-si planifice cumparaturile de electronice si electrocasnice pentru aceasta perioada, pentru a prinde preturi extrem de competitive.

[P] Antreprenorul Anului 2017, premiat la Gala Campioni in Business de la Bucuresti. Peste 50% dintre cei mai performanti antreprenori romani sunt in Muntenia

10 companii antreprenoriale din Muntenia au fost premiate ieri la Bucuresti la Gala Campioni in Business. La evenimentul final al editiei din acest an, la care au participat peste 130 de oameni de afaceri din toata tara, Iulian Stanciu, actionar si CEO al Network One Distribution, a primit titlul de Antreprenorul Anului, cel mai prestigios premiu al serii.

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2131 seconds )