Libnet.ro
UNICEF

07:00

Ana Nicolau, cel mai tanar director de editura din Romania: Trebuie sa te indragostesti de cartile pe care le publici

Adevărul Adevărul,
Ana Nicolau, cel mai tanar director de editura din Romania: Trebuie sa te indragostesti de cartile pe care le publici

Ana Nicolau 30 de ani), directorul Nemira, a vorbit pentru Weekend Adevarul despre viata ei, despre ce s-a intamplat in ultimii patru ani, de cand se afla la conducerea editurii, despre proiecte, colectii noi, reeditari si traduceri. continuă pe Adevărul

UniCredit a raportat cel mai bun profit trimestrial din ultimul deceniu

UniCredit a raportat, astazi, cel mai bun profit trimestrial din ultimul deceniu, datele reflectand succesul planului strategic, transmit MarketWatch, Reuters si AP.

webPR Marti incepe METAL SHOW TIB la Romexpo!/ Cel mai mare targ tehnic din ultimii zece ani din Romania

METAL SHOW TIB 2019, cel mai mare targ tehnic din ultimii 10 ani din Romania, incepe marti la Romexpo, Bucuresti. Intre 14-17 mai, timp de patru zile, cele mai puternice companii din industrie te asteapta la METAL SHOW TIB cu PREMIERE si OFERTE DE NERATAT .

Eroul zilei. Simone Tempestini, cel mai tanar campion de raliuri din Romania

Simone Tempestini este marele campion al Raliului Argesului, castigand toate cele opt probe speciale din cele douazile de concurs. Urmeazaacum o nouacompetitie in Portugalia, la.

Cel mai inalt zgarie-nori din Europa de Vest, construit intr-un mic oras danez

Danemarca urmeaza sa construias-ca, intr-un mic oras al sau, Brande, cu o populatie de 7. 000 de locuitori, cea mai inalta cladire din Europa de Vest, proiectata de Dorte Mandrup.

Business report: Romania, tara cu cel mai mare cost pe angajat din UE. Cat da statului un antreprenor; Bursa americana se indreapta spre cea mai slaba saptamana din acest an, pe fondul agravarii conflictului comercial SUA-China

ANAF: Persoanele fara venituri isi vor plati spitalizarea daca nu depun Declaratia Unica si nu platesc 1. 248 lei. Persoanele fara venituri si care nu intra in categoria celor care beneficiaza. Lovitura pentru Orange, Vodafone, Telekom si Digi! Anuntul facut de Guvern. Guvernul a anuntat ca ar putea urma amenzi uriase pentru operatorii de telefonie mobila care.

ROVANA PLUMB: Romania are cel mai bun program de guvernare din ultimii 20 de ani

Rovana Plumb, candidat al PSD pentru alegerile europarlamentare, spune ca tara noastra are cel mai bun program de guvernare din ultimii 20 de ani si acest lucru se intampla deoarece presedinte social-democratilor Liviu Dragnea este un lider cu viziune, care isi iubeste tara.

Cel mai bine pastrat secret din Game of Thrones: ce i-a soptit Dany lui Ser Jorah. Actorul Iain Glen a oferit detalii din culisele scenei emotionante

Actorul scotian Iain Glen, care il joaca pe Ser Jorah, a declarat ca fanii nu vor sti niciodata ce i-a soptit Emilia Clarke, interpreta Mamei Dragonilor, in scena de debut din episodul 4 al ultimului sezon Game of Thrones. Mai mult, el a precizat ca nimeni din echipa serialului nu cunoaste acest lucru.

UniCredit raporteaza cele mai bune rezultate trimestriale din ultimul deceniu

UniCredit SpA, cel mai mare grup bancar italian, a raportat ieri cel mai bun profit trimestrial din ultimul deceniu, datele reflectand succesul planului strategic, transmit MarketWatch, Reuters si AP.

VIDEO Google a lansat cel mai ieftin telefon Pixel de pana acum

Google a prezentat la conferinta dezvoltatorilor, in California, cel mai ieftin smartphone Pixel de pana acum, modelul 3a care costa 399 de euro, cu peste 300 de euro mai putin decat modelul fanion Pixel 3. Cel mai interesant lucru de la Pixel 3a este Night Sight, un mod de fotografiere ce se bazeaza mult pe software si care poate produce rezultate excelente - fotografii in bezna sau pe lumina slaba care ies incredibil de bine, de multe ori mai luminoase si mai detaliate decat poate percepe ochiul uman in aceleasi conditii.

Kiki Bertens: imi pare rau, Simona, dar ma faci sa joc cel mai bun tenis

Kiki Bertens a castigat in fata Simonei Halep al doilea trofeu din cariera sa, invingand-o in finala turneului de la Madrid scor 6-4, 6-4). Olandeza a declarat, la festivitatea de premiere, ca Simona Halep o face sa joace cel mai bun tenis. imi pare rau, Simona, dar va fi o alta ocazie, ma faci sa joc cel mai bun tenis, a spus Bertens.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2077 seconds )