Libnet.ro
UNICEF

15:30

William Cuceritorul, Stefan cel Mare si noua (sau vechea) toleranta

Adevărul Adevărul,
William Cuceritorul, Stefan cel Mare si noua (sau vechea) toleranta

Vad pe un portal de stiri un articol in care unii voievozi romani Mircea cel Batran, Mihai Viteazul si Stefan cel Mare) sunt prezentati caricatural, cu scopul transparent de a lovi in asa-zisa familie traditionala. continuă pe Adevărul

Stefan cel Mare sta sa se prabuseasca de pe soclu la Suceava. Hotii de fier vechi au furat ornamentul de bronz de pe statuia dezvelita in prezenta lui Ceausescu

Primaria municipiului Suceava amana de peste opt ani reabilitarea unuia dintre simbolurile orasului, statuia lui Stefan cel Mare. Monumentul, care are o inatime de 23 de metri, a fost dezvelit in septembrie 1977, in prezenta dictatorului Nicolae Ceausescu.

O ALTFEL de istorie: Mircea cel Batran, Mihai Viteazul, Stefan cel Mare, domni cu drag de fete si cu multi copii din flori. Ca intr-o adevarata familie traditionala (FOTO)

Anuntul si graba Guvernului de a organiza un referendum de modificare a Constitutiei in ceea ce priveste familia traditionala pun opinia publica pe jar si, fiindca nu se poate cu violenta, ironia este ce.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2386 seconds )