Libnet.ro
UNICEF

15:30

Opera Comica pentru Copii, prezenta la Sibiu Opera Festival cu spectacolul Directorul de Teatru

Ceaşca de Cultură Ceaşca de Cultură,
Opera Comica pentru Copii, prezenta la Sibiu Opera Festival cu spectacolul Directorul de Teatru

Opera Comica pentru Copii va participa la cea de-a XVI-a editie a Sibiu Opera Festival cu spectacolul Directorul de Teatru dupa lucrarea lui Wolfgang Amadeus Mozart, in regia maestrului Cristian Mihailescu. Spectacolul de opera va avea loc pe 28 septembrie, de la ora 19:00, in sala Teatrului National Radu Stanca din Sibiu. continuă pe Ceaşca de Cultură

Opera Comica pentru Copii continua campania Bilet in asteptare

Primaria Capitalei, prin Opera Comica pentru Copii continua, si in aceasta stagiune, campania Bilet in asteptare, destinata copiilor din mediile defavorizate. Oricine doreste sa impartaseasca bucuria vizionarii unui spectacol la Opera Comica pentru Copii este invitat sa achizitioneze bilete in asteptare, disponibile online si la casa de bilete a institutiei culturale. La fiecare asemenea bilet, .

webPR: Festivalul International de Teatru pentru Copii revine cu 100, 1.000, 1.000.000 de povesti

Primaria Municipiului Bucuresti, prin Teatrul Ion Creanga, organizeaza, in perioada 07 - 14 octombrie 2017, cea de-a XIII-a editie a Festivalului International de Teatru pentru Copii. Festivalul se desfasoara sub titlul 100, 1. 000 de povesti si ofera celor mici un program complex de educatie teatrala si culturalizare.

Sosul pesto, mai nociv pentru copii decat un hamburger!

Sosul pesto ar putea fi mai nociv pentru sanatatea copiilor decat unii dintre hamburgerii de pe piata, potrivit unui avertisment al unui grup de actiune privind consumul de sare din Marea Britanie, citat de Th.

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,213 seconds )