Libnet.ro
UNICEF

06:00

21 de filme in cursa pentru Cel mai bun film romanesc la Premiile Gopo 2017

Adevărul Adevărul,
21 de filme in cursa pentru Cel mai bun film romanesc la Premiile Gopo 2017

Gala Premiilor Gopo, cel mai important eveniment dedicat industriei cinematografice din Romania, ajunsa la cea de-a XI-a editie, va avea loc la sfarsitul lunii martie 2017, in Bucuresti. continuă pe Adevărul

Toni Erdmann, cel mai bun film strain la gala London Film Critics Circle Awards 2017

Lungmetrajul Toni Erdmann, regizat de Maren Ade, o coproductie cu participare romaneasca, a fost desemnat cel mai bun film strain la gala London Film Critics Circle Awards 2017, organizata duminica seara, la Londra, de cea mai veche si mai importanta organizatie de critici de cinema din Marea Britanie, informeaza The Hollywood Reporter, citat de News. ro.

Topul oraselor europene cu cel mai bun transport public

Daca doriti sa vizitati un oras strain si, din diverse motive, inchirierea unei masini nu va este la indemana, mijloacele de transport in comun sunt un mod simplu, comod si mai ales economic de a ajunge rapid in locurile pe care vreti sa le explorati.

Cum se prepara cel mai bun vin fiert, o desfatare pentru in zilele de iarna apriga

Vinul fiert este bautura preferata in serile friguroase de iarna. Preparata corespunzator, bautura este o adevarata desfatare. Pentru a prepara un vin fier de calitate trebuie sa tinem cont de o serie de recomandari.

Economia Chinei a crescut in 2016 cu 6,7%, cel mai scazut ritm din ultimii 26 de ani

China, a doua economie mondiala, a inregistrat in 2016 o crestere a produsului intern brut PIB) de 6,7%, cel mai scazut ritm din ultimii 26 de ani, dupa un avans peste estimari in ultimul trimestru al anului, potrivit datelor publicate vineri de biroul chinez de statistica, citate de Reuters.

inca o amanare pentru metroul din Drumul Taberei. Va fi gata cel mai devreme in anul 2018

Punerea in functiune a tronsonului de metrou din Drumul Taberei se va realiza, cel mai devreme, in primul semestru al anului 2018.

Cel mai nou trailer pentru Logan s-ar putea sa te sperie

Primul film Marvel din 2017 va fi Logan. Acesta se pregateste sa aiba premiera in luna martie a acestui an, iar producatorii au lansat ultimul sau trailer. Exista un numar important de motive pentru care v-ati putea bucura de Logan. Noul film construit in jurul caracterului Wolverine din seria X-Men pare sa fie complet diferit [].

Samsung Galaxy Note 8 va fi mai bun, mai sigur si foarte inovator

Samsung Galaxy Note 8 va deveni o realitate, avand in vedere ceea ce a dezvaluit recent D. Koh, directorul diviziei de telefonie mobila a companiei. Au existat multe discutii cu privire la continuarea brandului Note, dupa ce ultimul model din serie a avut un esec rasunator. Numele aproape perfect pentru seria de telefoane mobile de [].

Albinele ne-au dus in top. Romania a devenit cel mai mare producator de miere din UE

Productia de miere a Romaniei a crescut intr-un an cat altii in zece si a ajuns in 2015 la 35. 000 de tone, adica 13% din cantitatea totala produsa in spatiul comunitar, de 268. 000 de tone .

Un milion de oameni au manifestat la Washington pentru drepturi civile si impotriva lui Trump, in cel mai mare mars din istoria capitalei americane

Cu caciuli sau palarii roz pe cap, peste doua milioane de persoane, majoritatea femei, au participat sambata, in Statele Unite, la Marsurile femeilor, organizat pentru apararea drepurilor civile si impotriva presedintelui republican.

Balada lui Dragnea: Cine te-a facut om mare, mai Grindeane. MELODIA MOMENTULUI in politica romaneasca. Parodia care vorbeste CEL MAI BINE despre societatea actuala (VIDEO)

O tanara din Timisoara a compus un cantec cu dedicatie pentru presedintele PSD, Liviu Dragnea, melodie care ii poarta, bininteles, numele. Balada lui Dragnea: este inspira.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2457 seconds )