Libnet.ro
UNICEF

12:45

Abonamentele pentru Festivalul International George Enescu 2015, puse in vanzare joi

Adevărul Adevărul,
Abonamentele pentru Festivalul International George Enescu 2015, puse in vanzare joi

Abonamentele pentru cea de-a XXII-a editie a Festivalului International George Enescu, care se va desfasura in perioada 30 august - 20 septembrie, in Bucuresti, vor fi puse in vanzare joi, incepand cu ora 10. 00, in reteaua Eventim. continuă pe Adevărul

Abonamentele pentru Festivalul Enescu se pun in vanzare de pe 15 ianuarie

Abonamentele pentru cea de-a XXII-a editie a Festivalului International George Enescu 30 august 20 septembrie 2015, Bucuresti) vor fi puse in vanzare pe 15 ianuarie, incepand cu ora 10. 00, in reteaua.

Se da startul la bilete pentru Festivalul George Enescu

Asteptarea a luat sfarsit pentru iubitorii Festivalului International George Enescu. Abonamentele pentru cea de-a XXII-a editie vor fi puse in vanzare pe 15 ianuarie, incepand cu ora 10. 00, in reteaua Eventim si pe site-ul festivalului. De asemenea, incepand cu data de 16 februarie 2015 se vor putea achizitiona si bilete individuale.

Ape tulburi pentru PSD. Prima sedinta din 2015 trateaza probleme delicate pentru partid

Membrii PSD se intalnesc azi in prima sedinta din ceea ce se anunta a fi un an extrem de dificil pentru partid. Victor Ponta si Liviu Dragnea au de gestionat mai multe probleme usturatoare. Apele in partid.

Premiera la Dramaticul galatean. Textul piesei a fost premiat in urma cu trei ani la Festivalul International de Comedie

Este vorba de Viata de schimb, cu titlul original Off sau regele schimbarilor de Victor Cilinca, un spectacol-eveniment. Textul nu a mai fost montat pe vreo scena.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2236 seconds )