Libnet.ro
UNICEF

16:45

Yalta dupa 70 de ani

Adevărul Adevărul,
Yalta dupa 70 de ani

S-a vorbit foarte putin anul acesta despre Yalta. Numarul celor ce au fost dispusi sa isi aminteasca ca s-au implinit 70 de ani de la Conferinta din februarie 1945 la care au participat liderii SUA, ai URSS si ai Angliei, conferinta la capatul careia au fost stabilite sferele de influenta si viitorul Europei pentru cel putin 45 de ani, a fost extrem de redus. continuă pe Adevărul

Misterele Yaltei, dupa 70 de ani

4-11 februarie 1945. O saptamana de foc in care Stalin, Churchill si Roosevelt au discutat viitorul Europei. Chiar daca se cunosc aspectele discutate, asupra acestei conferinte planeaza un mister: cum i-a convins Stalin pe aliati sa vina pe terenul lui?.

Controlul averilor, fara rezultate dupa 4 ani

Fiscul a inregistrat niscaiva rezultate doar in cazul catorva controlati. Acestia nu au stiut sa se apere, afirma consultantii fiscali. La patru ani de la declansarea verificarilor marilor averi demarata in 2011 , rezultatele semnificative intarzie sa apara, confirmand astfel scepticismul manifestat de consultantii fiscali la lansarea programului. Verificarile, efectuate de 30 de inspectori ANAF, au privit 400 de persoane sau 300 de familii cu averi mari, de cel putin 20 milioane de euro.

Galati. Bebelus mort, descoperit in gradina dupa 2 ani: L-am ingropat, sotul a zis ca lui nu-i trebuie copii

Procurorii galateni fac cercetari intr-un caz privind moartea unui bebelus care a fost ingropat de catre mama sa, in urma cu doi ani, in gradina unei case din localitatea Umbraresti, judetul Galati,.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2052 seconds )