Libnet.ro
UNICEF

05:00

Un desen de Rubens, vandut cu 8,2 milioane de dolari la o licitatie controversata

Adevărul Adevărul,
Un desen de Rubens, vandut cu 8,2 milioane de dolari la o licitatie controversata

Un desen al maestrului flamand Rubens a fost vandut, miercuri, pentru 8,2 milioane de dolari la New York, in cadrul unei licitatii controversate, unii estimand ca familia regala olandeza, proprietara operei, ar fi trebuit sa propuna lucrarea muzeelor olandeze, scrie AFP. continuă pe Adevărul

Un startup lansat de o romnca la New York primeste o finantare de 20 milioane dolari

Knotch, o plaforma de publicitate si marketing digital, lansata in urma cu patru ani de clujeanca Anda Gansca la New York, in Statele Unite, a primit o finantare de 20 de milioane de dolari si ajunge la investitii totale de 34 milioane de dolari.

Startup-ul romnesc de securitate digitala TypingDNA primeste o investitie de 1,5 milioane dolari

Startup-ul lansat de o echipa din Oradea, TypingDNA, care a creat o solutie online de securitate bazata pe modul in care tasteaza utilizatorii a primit o investitie de 1,5 milioane de dolari din partea fondului local de investitii GapMinder si a altor investitori din Statele Unite si Marea Britanie.

Povestea romancei al carei startup a fost finantat cu 20 de milioane dolari in SUA. Colaboreaza cu Calvin Klein si JPMorgan

Clujeanca Anda Gansca 30 de ani), CEO-ul si co-fondatorul Knotch, una dintre cele mai inovative companii din lume in ceea ce priveste marketingul, a obtinut o finantare de 20 de milioane de dolari pentru dezvoltarea startup-ului lansat in 2015. Tanara a absolvit Universitatea Stanford si locuieste in New York.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,222 seconds )