Libnet.ro
UNICEF

01:05

A murit Philip Roth, unul dintre cei mai mari scriitori americani

Adevărul Adevărul,
A murit Philip Roth, unul dintre cei mai mari scriitori americani

Philip Roth, unul dintre cei mai mari scriitori americani, a incetat din viata marti, la varsta de 85 de ani, anunta The New York Times. continuă pe Adevărul

Philip Roth, unul dintre cei mai mari scriitori americani, a ncetat din viata

Philip Roth, unul dintre cei mai mari scriitori americani, a incetat din viata marti, la varsta de 85 de ani, anunta The New York Times, citat de News. ro.

A murit scriitorul american Philip Roth!

Philip Roth, unul dintre cei mai mari scriitori americani, a incetat din viata la varsta de 85 de ani, informeaza The New York Times. Roth a fost laureat al premiului Pulitzer sia fost mentionat de mai mu.

S-a terminat! Unul dintre cei mai sexy actori spune adio BURLACIEI

E unul dintre cei mai sexy barbati ai planetei si a smuls valuri de lacrimi prin aparitiile sale in roluri romantice. Niciunul dintre cunoscutii sai nu ar fi crezut ca va renunta vreodata la burlaciei.

Este unul dintre cei mai cunoscuti atleti romani. Marturii socante: Jafuri armate si evadari din inchisoare

Dupa o condamnare la 23 de ani de inchisoare, a devenit o adevarata legenda mondiala! Cel mai rezistent roman, Tibi Useriu a avut o viata traita pe muchie de cutit. in copilarie a fost sclav, din cauza.

Accidentul aviatic din Cuba: Unul dintre cei trei supravietuitori a murit

Unul dintre cei trei supravietuitori ai tragediei aviatice din Cuba a murit luni seara, bilantul deceselor ridicandu-se la 111, informeazaBBC.

Scriitorul Philip Roth a murit la varsta de 85 de ani

Scriitorul american Philip Roth, laureat al premiului Pulitzer, a murit la varsta de 85 de ani, informeaza miercuri agentiile internationale de presa, citand media americane precum New York Times si The New.

Concert eveniment la Arcub: Abraham Burton si Lucian Ban / Blacksalt Duo

Pianistul newyorkez de origine romana Lucian Ban aduce la Bucuresti pe 24 Mai la Sala Arcub, in premiera absoluta, ultimul sau proiect, duetul Blacksalt ce prezinta pe unul dintre cei mai mari saxofonisti tenori ai timpului nostru Todd Barkan, curator Lincoln Center NYC) saxofonistul american Abraham Burton.

Scrisoarea lui Andrei Serban pentru tinerii care au lipsit de la inmormantarea lui Lucian Pintilie: Marele regizor a avut curajul sa spuna adevarul prin arta

De la inmormantarea lui Lucian Pintilie, unul dintre cei mai mari regizori romani, au lipsit, sambata, la Cimitirul Bellu, multi dintre tinerii artisti, regizorii de teatru, ministrul culturii. Lucian Pintilie a fost condus pe ultimul drum doar de o mana de oameni - familie, actori, regizori ai noului val. Printre acestia, s-a aflat regizorul Andrei Serban, care in exclusivitate pentru Adevarul, scrie randuri emotionante despre marele regizor,.

Scrisoarea lui Andrei Serban, pentru tinerii care au lipsit de la inmormantarea lui Lucian Pintilie: Marele regizor a avut curajul sa spuna adevarul prin arta

De la inmormantarea lui Lucian Pintilie, unul dintre cei mai mari regizori romani, au lipsit, sambata, la Cimitirul Bellu, multi dintre tinerii artisti, regizorii de teatru, ministrul culturii. Lucian Pintilie a fost condus pe ultimul drum doar de o mana de oameni. Printre acestia, s-a aflat regizorul Andrei Serban, care in exclusivitate pentru Adevarul, scrie randuri emotionante despre marele regizor,.

Da, e ADEVARAT: ANDRA a facut anuntul! Catalin Maruta nu a mai putut rosti niciun cuvant...

Catalin Maruta a ramas fara cuvinte dupa ce Andra, cunoscuta cantareata i-a dat o veste soc! Ea si-a anuntat sotul ca Maluma, unul dintre cei mai apreciati artisti columbieni, va concerta la.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2283 seconds )