Libnet.ro
UNICEF

14:00

Dublu concert din cadrul stagiunii de jazz Artist in Residence: Dan Mitrofan Razvan Cojanu

Ceaşca de Cultură Ceaşca de Cultură,
Dublu concert din cadrul stagiunii de jazz Artist in Residence: Dan Mitrofan Razvan Cojanu

Muzicieni din Brazilia, Spania, Olanda, Bulgaria si Romania in premiera pe scena ARCUB. Doi reprezentanti ai noului val al jazzului romanesc, Dan Mitrofan si Razvan Cojanu prezinta in premiera la ARCUB strada Lipscani 84-90), joi, 11 mai, ora 19:30, cvartetele ce au componenta internationala The Comforter si United 4, in cadrul concertului Young Lions: . continuă pe Ceaşca de Cultură

Angajatii din cadrul Finantelor Publice, filiala Hunedoara, au organizat, marti, un protest spontan, fiind nemultumiti de Legea salarizarii

Angajatii din cadrul Administratiei Judetene a Finantelor Publice AJFP) Hunedoara au protestat spontan, marti, timp de o ora, in sediile institutiei din sase orase, nemultumiti de coeficientul de salarizare stabilit in proiectul Legii salarizarii unitare.

Ultimele zile in care puteti rezerva un bilet redus pentru Business Summiturile, din cadrul Bucharest Technology Week! (P)

Pe 3 mai e sfarsitul perioadei Regular Registration. Asadar, sunt ultimele zile in care iti poti rezerva un bilet redus pentru Business Summiturile, din cadrul Bucharest Technology Week.

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2104 seconds )