Libnet.ro
UNICEF

05:00

Industria culturala, al treilea angajator din Uniunea Europeana

Adevărul Adevărul,
Industria culturala, al treilea angajator din Uniunea Europeana

Industriile culturale europene au generat o cifra de afaceri de 535,9 miliarde de euro in 2012 si au impreuna 7,1 milioane de angajati, fapt care face din acest sector de activitate al treilea angajator din Uniunea Europeana, potrivit unui studiu realizat de cabinetul Ernst Young. continuă pe Adevărul

Cetatenii moldoveni din Romania spun ca au votat pentru integrarea R. Moldova in Uniunea Europeana

Printre studentii moldoveni care au votat pana acum s-a aflat si Andrei Jurcaneanu, presedintele Clubului Studentilor Basarabeni si Bucovineni Stefan cel Mare si Sfant din cadrul Ligii Studentilor de la Universitatea Dunarea de Jos. Am votat cu gandul sa avem o tara competitiva care sa urmeze mai departea calea europeana, in contextul in care exista deja un acord de asociere cu Uniunea Europeana. Sper sa facem cat mai curand parte din marea familie europeana, a afirmat Adrian Jurcaneanu.

Suntem pe primul loc in Uniunea Europeana la morti pe sosele

Romania se afla pe prima pozitiein Uniunea Europeana in ceea ce priveste numarul deceselor cauzate de accidentele rutiere. Concluzia apartine Comisiei Europene, care a efectuat un studiu despre sanatatea publica.

Alimentele de la Uniunea Europeana, mana cereasca pentru aproape 10.000 de baimareni. Zaharul sau uleiul european vor face Craciunul mai frumos

Pentru baimarenii carora le intra lunar in casa cateva milioane de lei vechi alimentele oferite de Uniunea Europeana acum, in pragul Craciunului sau a Anului Nou, reprezinta o mana cereasca. Zilnic oamenii necajiti vin la Serviciul Public de Asistenta Sociala din cadrul Primariei Baia Mare si intreaba functionarii de acolo cand se dau aceste alimente.

Spre Uniunea Europeana sau spre Uniunea Euro-Asiatica. Alegeri in Moldova

Peste trei milioane de cetateni din Republica Moldova sunt asteptati, duminica, la urne, pentru a-i alege pe cei 101 deputati, dar mai ales pentru a decide parcursul tarii lor: spre Vest sau spre Est. Este un scrutin decisiv, desfasurat in conditii de tensiune interna si geopolitica maxima, dupa ce Curtea Suprema de Justitie a decis excluderea partidului Patria al lui Renato Usatii din cursa electorala, in urma acuzatiilor aduse e politie ca respectiva formatiune ar fi folosit fonduri e peste 400. 000 de euro provenite din afara tarii, ceea ce este ilegal.

Ucraina a primit o noua transa de 500 de milioane de euro, ajutor de la Uniunea Europeana

Ucraina a primit miercuri o noua transa de 500 de milioane de euro ajutor de la Comisia Europeana, fonduri acordate in schimbul implementarii de reforme, in contextul in care Kievul are un nou guvern.

Uniunea Europeana acorda o noua transa de 500 de milioane de euro ajutor catre Ucraina

Comisia Europeana a acordat miercuri o noua transa de 500 de milioane de euro ajutor catre Ucraina in schimbul implementarii de reforme, informeaza AFP. Comisia, in numele Uniunii Europene, a acordat 500 de.

Marine Le Pen: Uniunea Europeana si SUA poarta un razboi rece impotriva lui Putin

Ascensiunea politica a lui Marine Le Pen, liderul formatiunii Frontul National a intrat de curand intr-o noua etapa. Cunoscuta pentru viziunile sale eurosceptice, mai ales din cauza politicilor anti-imigratie, Marine Le Pen isi consolideaza tot mai mult pozitia in partidul sau pregatindu-se, dupa cum afirma chiar ea, pentru alegerile prezidentiale franceze din 2017.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2197 seconds )