Libnet.ro
UNICEF

13:00

Festivalul Enescu - zilele 2 si 3 la Sala Palatului

Adevărul Adevărul,
Festivalul Enescu - zilele 2 si 3 la Sala Palatului

Daniel Barenboim si Radu Lupu in al doilea concert al lor din Festivalul Enescu, de data aceasta Barenboim evoluand si ca pianist; Orchestra Simfonica din Pittsburgh, dirijor Manfred Honeck, solista pianista Yuja Wang; publicul din nou ovationand intr-o sala arhiplina, emotie, emotie, emotie!. continuă pe Adevărul

Regal cu Mozartsi Verdi, la Sala Palatului

In cea de-a doua seara de festival, Capela de Stat din Berlin, dirijata de Daniel Barenboim, cu solistul Radu Lupu, va interpreta un program de exceptie, care include lucrari de Mozart si de Verdi.

Criza si fast, la Festivalul Enescu

Cea de-a XXI-a editie a celei mai importante manifestari culturale din Romania s-a deschis duminica la Sala Palatului, printr-un concert dirijat de celebrul Daniel Barenboim.

FOTOGALERIE Criza si fast, la Festivalul Enescu

Cea de-a XXI-a editie a celei mai importante manifestari culturale din Romania s-a deschis duminica la Sala Palatului, printr-un concert dirijat de celebrul Daniel Barenboim.

Festivalul Enescu - primul concert

A inceput Festivalul Enescu! Aseara a avut loc concertul de deschidere - asa cum ma asteptam, publicul numeros de-abia a incaput in sala, iar evolutia a fost conform asteptarilor. Nu promit o cronica obiectiva, ci una subiectiva, de om care, pur si simplu, iubeste muzica clasica.

Succesul celei de-a doua seri de Festival Enescu, la Sala Palatului

M-a intrebat un reporter daca actuala editie a Festivalului corespunde asteptarilor. Pentru mine, raspunsul e simplu: o editie care incepe cu Radu Lupu si Daniel Barenboim si se termina cu Murray Perrahia nu poate fi decat perfecta.

EBienale 2013: Grafica si culoare pe drumul dintre Ateneu si Sala Palatului

In spiritul artelor plastice si al muzicii clasice de la cea de-a XXI-a editie a Festivalului International George Enescu, in seara asta are loc vernisajul Bienalei de Arta Contemporana, la Galeria Galateca.

Claudiu Saftoiu, presedintele Televiziunii Romane: Festivalul Enescu este un reper cultural

Peste 60 de concerte din cadrul Festivalului George Enescu vor fi difuzate in direct de catre TVR, pe parcursul evenimentului.

Festivalul Enescu in deschiderea Yahoo News si in presa internationala

Deschiderea Festivalului International George Enescu de pe 1 septembrie a avut un ecou rasunator in presa internationala. Evenimentul a aparut in deschiderea Yahoo News si a fost preluat de 11 publicatii din diferite colturi ale lumii.

VIDEO Spectacolele Dracula si Soliloquy la Festivalul Enescu

Portughezii de la Vortice Dance Company, vor aduce spectacolele Dracula si Soliloquy, pe scena Operei Nationale Bucuresti pe 16, respectiv 19 septembrie, de la orele 19. 00, in cadrul Festivalului International George Enescu 1 - 28 septembrie).

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2876 seconds )