Libnet.ro
UNICEF

12:30

Cinci carti memorabile ale lui Umberto Eco

Adevărul Adevărul,
Cinci carti memorabile ale lui Umberto Eco

Umberto Eco, specialist in semiotica, adecedat la varsta de 84 de ani. Va prezentam cinci carti memorabile ale marelui scriitor italian: Numele trandafirului, Pendulul lui Foucault, Limitele interpretarii, Cimitirul din Praga si Numarul zero cel mai recent titlu din 2015). continuă pe Adevărul

Umbra lui Umberto Eco, la Castel. Funeralii laice pentru marele scriitor

Filosoful italian Umberto Eco, decedat la varsta de 84 de ani, va fi inmormantat marti, in orasul Milano, funeraliile urmand sa se desfasoare printr-un ceremonial laic, la Castelul Sforzesco, un simbol istoric al metropolei din nordul Italiei, informeaza site-ul ziarului La Repubblica, citat de Mediafax.

A murit Umberto Eco. Renumitul scriitor italian avea 84 de ani

Scriitorul italian Umberto Eco, cunoscut pentru romane precum Numele Trandafirului sau Cimitirul de la Praga, dar si pentru contributii importante in domeniul semioticii, a murit vineri noapte la varsta de 84 de ani, relateaza presa italiana.

In memoriam. Cum vedea viata si religia Umberto Eco, laicul

Eseistul, prozatorul si semioticianul Umberto Eco, una dintre cele mai sclipitoare minti ale contemporaneitatii, disparut la varsta de 84 de ani, a fost un demn reprezentant al culturii laice, avand insa un urias respect pentru credinciosi si fiind, dupa cum a declarat adeseori, un pasionat cititor al textelor sacre. El va fi inmormantat, conform dorintei sale, maine, la Milano, funeraliile urmand sa se desfasoare, printr-un ceremonial laic, la Castelul Sforzesco.

A murit scriitorul italian Umberto Eco

Scriitorul italian Umberto Eco, autorul celebrului roman Numele trandafirului, a decedat la varsta de 84 de ani, au anuntat, in noaptea de vineri spre sambata, mass-media italiene. Umberto Eco a murit.

Umberto Eco va fi inmormantat marti, la Milano

Filosoful italian Umberto Eco, decedat la 84 de ani, va fi inmormantat marti, in orasul Milano. Funeraliile se vor desfasura, printr-un ceremonial laic, la Castelul Sforzesco, informeaza site-ul ziarului La Repubblica, anunta Mediafax.

Filosoful italian Umberto Eco, specialist in semiotica, a murit la varsta de 84 de ani

Scriitorul italian Umberto Eco, specialist in semiotica, autorul celebrelor romane Numele trandafirului si Pendulul lui Foucault, a decedat la varsta de 84 de ani, informeaza ziarul La Repubblica, pottrivit Mediafax.

Scriitorul si semioticianul Umberto Eco a murit

Scriitorul si semioticianul italian Umberto Eco a murit la 84 de ani, in noaptea de vineri spre sambata, conform presei din Italia.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2049 seconds )