Libnet.ro
UNICEF

10:15

Ioan Holender propune o reforma radicala: Opera din Bucuresti ar trebui desfiintata

Adevărul Adevărul,
Ioan Holender propune o reforma radicala: Opera din Bucuresti ar trebui desfiintata

Opera nu este un sanatoriu, in primul rand trebuie sa multumesti publicul, a declarat Ioan Holender, cel mai longeviv director de la Staatsoper din Viena, la Digi TV. Solutia ar fi pornirea de la zero, potrivit acestuia. Opera Nationala Bucuresti ONB) ar trebui desfiintata si creata in locul acesteia o alta institutie, care sa scoata posturile la concurs si sa fie angajati cei capabili, a explicat fostul presedinte al Festivalului Enescu. continuă pe Adevărul

Balerina Alina Cojocaru, interviu exclusiv despre situatia de la Opera din Bucuresti, la Adevarul Live, de la ora 11.00

Balerina Alina Cojocaru, atacata in aceste zile de colegii de la Opera din Bucuresti, este invitata la Adevarul Live, de la ora 11. 00, pentru a lamuri situatia in care se afla, dupa ce, atat ei, cat si lui Johan Kobborg, le-a fost interzis accesul in cladirea ONB.

Ioan Holender: Opera Nationala ar trebui desfiintata de ministru si creata in locul acesteia o alta institutie

Ioan Holender, fost director al Operei de Stat din Viena, este de parere ca Romania se afla intr-o situatie catastrofala, iar una din culmile acestei catastrofe este la Opera Nationala Bucuresti.

Opera Nationala Bucuresti cere scuze publicului dupa anularea spectacolului de balet de sambata: Va informam asupra impredictibilitatii ce afecteaza programul, din motive independente de Opera ca institutie

Opera Nationala Bucuresti isi manifesta parerea de rau si profundul regret fata de imposibilitatea pe care o are in a-si desfasura activitatea si ii informeaza publicul asupra impredictibilitatii ce afecteaza programul de spectacole si evenimente, din motive independente de Opera Nationala Bucuresti ca institutie. Mesajul a fost postat pe site-ul Operei dupa ce Orchestra Operei Nationale din Bucuresti a refuzat sa cante la spectacolul de balet DSCH. The Dream, programat sambata seara la ora 19:00, iar dirijorul Tiberiu Soare le-a explicat spectatorilor la microfon ca aceasta este o forma de protest fata de actuala situatie de la Opera, dupa cum au declara pentru HotNews. ro balerina Marina Minoiu si un spectator prezent la fata locului.

Reactii interne si externe dupa situatia creata la Opera Nationala Bucuresti: disgusting. Vicepremierul Vasile Dincu va lua taurul de coarne marti

Vicepremierul Vasile Dincu a declarat ca se va intalni cu protestatarii de la Opera Nationala Bucuresti ONB) saptamana viitoare, dupa ce, sambata seara, un nou protest a avut loc la Opera, iar balerinii romani si straini aflati pe scena nu au putut sa sustina spectacolul ce era programat, intrucat colegii din orchestra si departamentul tehnic au boicotat reprezentatia.

SCANDALOS Alina Cojocaru si Johan Kobborg nu mai au voie sa intre in Opera Nationala Bucuresti

Balerina Alina Cojocaru si Johan Kobborg, director artistic al trupei de balet de la Opera Nationala Bucuresti, se regasesc pe o lista a persoanelor non grata in institutie. Astfel, potrivit documentului semnat de directorul de Resurse Umane al ONB si trimis catre biroul de paza al institutiei, cei doi artisti nu mai au voie sa intre in cladire incepand din 25 aprilie.

imparte masina martea, pentru diminuarea traficului auto din Bucuresti. Politia Romana a demarat o campanie impreuna cu Discovery Channel

Politia Romana si Discovery Channel au lansat o campanie penteu a reduce traficul din Capitala. imparte masina martea, pentru diminuarea traficului auto din Bucuresti incurajeaza.

OTP Bank Romania a semnat un parteneriat cu Universitatea din Bucuresti

OTP Bank faciliteaza plata salariilor angajatilor Universitatii din Bucuresti printr-un parteneriat, care include si un pachet cu noi oportunitati de practica dedicat dezvoltarii studentilor, potrivit unui comunicat remis redactiei.

Candidati supriza pentru primariile din Bucuresti: o frantuzoaica, o moldoveanca si cateva persoane urmarite PENAL

Pentru alegerile locale din Municipiul Bucuresti s-au inscris parlamentari si primari in exercitiu, suspendati sau demisionari, dar si persoane urmarite penal in dosare de coruptie.

Candidati surpriza pentru primariile din Bucuresti: o frantuzoaica, o moldoveanca si cateva persoane urmarite PENAL

Pentru alegerile locale din Municipiul Bucuresti s-au inscris parlamentari si primari in exercitiu, suspendati sau demisionari, dar si persoane urmarite penal in dosare de coruptie.

Ministerul Sanatatii: Un spital din Bucuresti si doua din Bacau au fost inchise in urma controalelor privind infectiile nosocmiale. Au fost date 578 de amenzi

Trei spitale din tara sau fost inchise in urma controalelor privind infectiile nosocmiale, facute intre lunile ianuarie si martie ale acestui an, potrivit unui raport al ministerului.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2093 seconds )