Libnet.ro
UNICEF

11:30

Noaptea de Sanziene la Institutul Francez din Bucuresti

Ceaşca de Cultură Ceaşca de Cultură,
Noaptea de Sanziene la Institutul Francez din Bucuresti

Muzeul National al Taranului Roman va asteapta marti, 24 iunie 2014, de dimineata si pana spre miezul noptii, in curtea Institutului Francez din Bucuresti, pentru a sarbatori Sanzienele sau Dragaica si Ziua Universala a Iei, cu expozitie de ii din toate zonele Romaniei. Muzici si povestea Sanzienelor, ateliere de creativitate cu lecturi, proiectii. continuă pe Ceaşca de Cultură

Muzeul National de Arta al Romaniei, certificat de excelenta TripAdvisor pe 2014

Muzeul National de Arta al Romaniei MNAR) din Bucuresti a primit certificatul de excelenta TripAdvisor pe 2014, datorita recenziilor favorabile primite din partea vizitatorilor in decursul anului trecut, informeaza un comunicat.

Ungureanu si Iohannis, la o cafea intr-un hotel din Bucuresti

Mihai-Razvan Ungureanu si Klaus Iohannis s-au intalnit, joi dupa-amiaza, intr-un hotel din Bucuresti, liderul liberal precizand ca au baut o cafea gustoasa, in timp ce presedintele Fortei Civice a declarat ca au discutat si despre politica.

URMA - concert surpriza pe 3 iulie in Republic din Bucuresti

Una dintre cele mai titrate trupe romanesti de rock alternativ, URMA, canta pe 3 iulie in Clubul Republic din Centrul Istoric din Bucuresti, incepand cu ora 22:30 in cadrul unui show prezentat de BestMusic si sustinut de ROCK FM! Dupa lansarea celui mai recent album concept, Lost End Found, apreciata si recunoscuta pentru calitatea productiilor sale atat discografice cat si scenice, URMA vrea sa le ofere fanilor Bucuresteni un ultim show pana la toamna. Lost End Found s-a bucurat de un enorm succes la public, piesele Terminus, All Wrong sau Cine Iubeste Si Lasa depasind deja un milion de afisari pe Youtube.

Muzeul National Grigore Antipa va invita in lumea fluturilor - o expozitie de fluturi tropicali vii

Pregateste-te pentru un adevarat spectacol de culoare! Intra in fascinanta lume a fluturilor vii de la Tropice, adusi in gradina Muzeului National de Istorie Naturala Grigore Antipa. in perioada 3.

Muzeul National de Istorie isi cauta sediu temporar

Cladirea Muzeului National de Istorie a Romaniei MNIR), care adaposteste obiecte rare si valoroase, precum monede de tip Koson si bratari dacice de aur, ar urma sa fie consolidata si restaurata, fapt pentru care Ministerul Culturii cauta spatii pentru depozitarea patrimoniului MNIR.

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1933 seconds )